Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k vor lansa în curând o piesă cu mesaj, intitulată "Înapoi La Zero". Videoclipul melodiei a fost deja filmat, până la apariția lui fanii putând urmări un teaser de 38 de secunde.
Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero

Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero │ FOTO: Captură YouTube

Unul dintre greii rap-ului românesc, Cedry2k, va lansa în curând un featuring cu Liviu Teodorescu și Connect-R. Piesa se numește "Înapoi La Zero" și va avea un puternic mesaj social, după cum Liviu a indicat într-un mesaj ce anunță lansarea teaser-ului.

UPDATE: Videoclipul a fost lansat. Îl poți urmări aici.

"Cuvintele mari ar minimaliza mesajul materialului care urmează să iasă. Așa că o să mă rezum la a vă anunța că apare foarte curând. Mulțumesc Connect-R și Cedry2k pentru onoarea de a-mi auzi vocea lângă a voastră", a transmis Liviu Teodorescu.

Fără a dezvălui tematica abordată în versurile acestui nou single, Smiley accentuează suspansul printr-o declarație ce invită publicul să descopere adevărul din versurile noii piese a lui Connect-R, Cedry2k și Liviu Teodorescu.

""Înapoi La Zero" înseamnă înapoi la adevăr, înapoi la adevăratele valori, înapoi acasă", spune Smiley într-un clip filmat pentru o campanie de promovare a ineditei colaborări.

Videoclipul piesei "Înapoi La Zero" va fi lansat miercuri, 21 octombrie. Până atunci, puteți urmări un teaser publicat pe canalul de YouTube al lui Connect-R.

VIDEO TEASER: Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k lansează "înapoi La Zero"

Single-ul anterior lansat de Connect-R a fost tot o colaborare. În luna august apărea piesa "De Vorbă Cu Mine", înregistrată împreună cu Randi. În versuri, artistul prezintă o călătorie nostalgică prin gândurile timpurii și visurile pe care încercăm să le transformăm în realitate.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

Citește mai multe despre Cedry2kConnect-RLiviu Teodorescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A apărut Apple Music TV, o platformă cu acces gratuit la videoclipuri muzicale și livestream-uri

Artiștii contemporani vor avea la dispoziție o nouă platformă de promovare. Apple a lansat Apple Music TV, un canal dedicat...

Închide