Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k vor lansa în curând o piesă cu mesaj, intitulată "Înapoi La Zero". Videoclipul melodiei a fost deja filmat, până la apariția lui fanii putând urmări un teaser de 38 de secunde.

Publicat

pe

Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero
Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero │ FOTO: Captură YouTube

Unul dintre greii rap-ului românesc, Cedry2k, va lansa în curând un featuring cu Liviu Teodorescu și Connect-R. Piesa se numește "Înapoi La Zero" și va avea un puternic mesaj social, după cum Liviu a indicat într-un mesaj ce anunță lansarea teaser-ului.

UPDATE: Videoclipul a fost lansat. Îl poți urmări aici.

"Cuvintele mari ar minimaliza mesajul materialului care urmează să iasă. Așa că o să mă rezum la a vă anunța că apare foarte curând. Mulțumesc Connect-R și Cedry2k pentru onoarea de a-mi auzi vocea lângă a voastră", a transmis Liviu Teodorescu.

Fără a dezvălui tematica abordată în versurile acestui nou single, Smiley accentuează suspansul printr-o declarație ce invită publicul să descopere adevărul din versurile noii piese a lui Connect-R, Cedry2k și Liviu Teodorescu.

""Înapoi La Zero" înseamnă înapoi la adevăr, înapoi la adevăratele valori, înapoi acasă", spune Smiley într-un clip filmat pentru o campanie de promovare a ineditei colaborări.

Videoclipul piesei "Înapoi La Zero" va fi lansat miercuri, 21 octombrie. Până atunci, puteți urmări un teaser publicat pe canalul de YouTube al lui Connect-R.

VIDEO TEASER: Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k lansează "înapoi La Zero"

Single-ul anterior lansat de Connect-R a fost tot o colaborare. În luna august apărea piesa "De Vorbă Cu Mine", înregistrată împreună cu Randi. În versuri, artistul prezintă o călătorie nostalgică prin gândurile timpurii și visurile pe care încercăm să le transformăm în realitate.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: "De acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru"" - POZE

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Iulia-Demetra Iacob. Spre încântarea fanilor, fotografii de la cununia civilă au fost publicate online chiar de către artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Perioada în care fotografii tabloidelor vânau vedete pare să apună. Artiștii sunt tot mai dornici să împărtășească publicului momente frumoase din viața lor privată, având la dispoziție și o varietate de platforme pentru a face asta. Până la urmă, e mai bine să oferi, decât să ți se ia, decizia de a publica tu fotografii pe care dorești să le vadă fanii fiind întotdeauna cea mai bună, comparativ cu situația în care ești pozat de paparazzi în ipostaze mai puțin plăcute, în care ai prefera să ți se respecte dreptul la intimitate.

Mesajul lui Liviu Teodorescu pentru proaspăta lui soție: "Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna"

Liviu Teodorescu, la fel ca și Smiley, a hotărât să anunțe chiar el un important eveniment din viața sa privată. Artistul s-a căsătorit și a împărtășit vestea cu toți fanii lui.

Liviu a publicat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o serie de fotografii de la cununia civilă, alături de un mesaj adresat soției sale, Iulia-Demetra Iacob, ce i-a fost iubită vreme de 10 ani.

"Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ Iulia-Demetra Iacob"

POZE cu Liviu Teodorescu și Iulia la cununia civilă

Nu este pentru prima oară când Liviu publică fotografii cu iubita lui, la fel cum și Iulia, la rândul ei, a postat de-a lungul timpului diferite poze de cuplu din vacanțe.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre melodiile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri ale artistului sunt "Fluturii" feat Jo, "Muzele", cu Manuel Riva, și "Modestia" cu Amuly.

Citește în continuare

Trending