Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k vor lansa în curând o piesă cu mesaj, intitulată "Înapoi La Zero". Videoclipul melodiei a fost deja filmat, până la apariția lui fanii putând urmări un teaser de 38 de secunde.
Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero

Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero │ FOTO: Captură YouTube

Unul dintre greii rap-ului românesc, Cedry2k, va lansa în curând un featuring cu Liviu Teodorescu și Connect-R. Piesa se numește "Înapoi La Zero" și va avea un puternic mesaj social, după cum Liviu a indicat într-un mesaj ce anunță lansarea teaser-ului.

UPDATE: Videoclipul a fost lansat. Îl poți urmări aici.

"Cuvintele mari ar minimaliza mesajul materialului care urmează să iasă. Așa că o să mă rezum la a vă anunța că apare foarte curând. Mulțumesc Connect-R și Cedry2k pentru onoarea de a-mi auzi vocea lângă a voastră", a transmis Liviu Teodorescu.

Fără a dezvălui tematica abordată în versurile acestui nou single, Smiley accentuează suspansul printr-o declarație ce invită publicul să descopere adevărul din versurile noii piese a lui Connect-R, Cedry2k și Liviu Teodorescu.

""Înapoi La Zero" înseamnă înapoi la adevăr, înapoi la adevăratele valori, înapoi acasă", spune Smiley într-un clip filmat pentru o campanie de promovare a ineditei colaborări.

Videoclipul piesei "Înapoi La Zero" va fi lansat miercuri, 21 octombrie. Până atunci, puteți urmări un teaser publicat pe canalul de YouTube al lui Connect-R.

VIDEO TEASER: Connect-R, Liviu Teodorescu și Cedry2k lansează "înapoi La Zero"

Single-ul anterior lansat de Connect-R a fost tot o colaborare. În luna august apărea piesa "De Vorbă Cu Mine", înregistrată împreună cu Randi. În versuri, artistul prezintă o călătorie nostalgică prin gândurile timpurii și visurile pe care încercăm să le transformăm în realitate.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

Citește mai multe despre Cedry2kConnect-RLiviu Teodorescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A apărut Apple Music TV, o platformă cu acces gratuit la videoclipuri muzicale și livestream-uri

Artiștii contemporani vor avea la dispoziție o nouă platformă de promovare. Apple a lansat Apple Music TV, un canal dedicat...

Închide