Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Timișorenii de la Kings Are Overrated au lansat albumul de debut

Intitulat "People We Keep Calling Ghosts", materialul discografic cuprinde 9 piese și se poate asculta în întregime pe toate platformele de distribuție digitale.
Copertă album

Copertă album "People We Keep Calling Ghosts"

"People We Keep Calling Ghosts" este un melanj de muzică electronică, synth pop și new wave. Cu backgrounduri muzicale diferite, membrii trupei au combinat sinteza instrumentelor cu părți vocale aranjate în structuri puțin atipice.

Kings Are Overrated au lansat noul disc în cadrul unui concert ce a avut loc pe 6 septembrie la Faber, în Timișoara. Anterior, trupa a adus în atenția publicului noul material prin lansarea unui lyric video pentru piesa "Ghosts", dar și printr-un videoclip oficial ce însoțește melodia "Counting All The Sins".

Kings Are Overrated are următoarea componență: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Tracklist "People We Keep Calling Ghosts"

  1. Ghosts
  2. Nightmare
  3. Counting All The Sins
  4. Wake Up
  5. Nothing In My Way
  6. Not Now
  7. Seeking
  8. Stay
  9. Closer

Citește mai multe despre Kings Are Overrated
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă variantă de "Naşul 3" va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu un final schimbat

Regizorul Francis Ford Coppola a anunţat că pregăteşte o nouă variantă de "Naşul 3"/ "Godfather e", remontată şi re-editată, care...

Închide