Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Timișorenii de la Kings Are Overrated au lansat albumul de debut

Intitulat "People We Keep Calling Ghosts", materialul discografic cuprinde 9 piese și se poate asculta în întregime pe toate platformele de distribuție digitale.
Copertă album

Copertă album "People We Keep Calling Ghosts"

"People We Keep Calling Ghosts" este un melanj de muzică electronică, synth pop și new wave. Cu backgrounduri muzicale diferite, membrii trupei au combinat sinteza instrumentelor cu părți vocale aranjate în structuri puțin atipice.

Kings Are Overrated au lansat noul disc în cadrul unui concert ce a avut loc pe 6 septembrie la Faber, în Timișoara. Anterior, trupa a adus în atenția publicului noul material prin lansarea unui lyric video pentru piesa "Ghosts", dar și printr-un videoclip oficial ce însoțește melodia "Counting All The Sins".

Kings Are Overrated are următoarea componență: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Tracklist "People We Keep Calling Ghosts"

  1. Ghosts
  2. Nightmare
  3. Counting All The Sins
  4. Wake Up
  5. Nothing In My Way
  6. Not Now
  7. Seeking
  8. Stay
  9. Closer

Citește mai multe despre Kings Are Overrated
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă variantă de "Naşul 3" va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu un final schimbat

Regizorul Francis Ford Coppola a anunţat că pregăteşte o nouă variantă de "Naşul 3"/ "Godfather e", remontată şi re-editată, care...

Închide