Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Timișorenii de la Kings Are Overrated au lansat albumul de debut

Intitulat "People We Keep Calling Ghosts", materialul discografic cuprinde 9 piese și se poate asculta în întregime pe toate platformele de distribuție digitale.
Copertă album

Copertă album "People We Keep Calling Ghosts"

"People We Keep Calling Ghosts" este un melanj de muzică electronică, synth pop și new wave. Cu backgrounduri muzicale diferite, membrii trupei au combinat sinteza instrumentelor cu părți vocale aranjate în structuri puțin atipice.

Kings Are Overrated au lansat noul disc în cadrul unui concert ce a avut loc pe 6 septembrie la Faber, în Timișoara. Anterior, trupa a adus în atenția publicului noul material prin lansarea unui lyric video pentru piesa "Ghosts", dar și printr-un videoclip oficial ce însoțește melodia "Counting All The Sins".

Kings Are Overrated are următoarea componență: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Tracklist "People We Keep Calling Ghosts"

  1. Ghosts
  2. Nightmare
  3. Counting All The Sins
  4. Wake Up
  5. Nothing In My Way
  6. Not Now
  7. Seeking
  8. Stay
  9. Closer

Citește mai multe despre Kings Are Overrated
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O nouă variantă de "Naşul 3" va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu un final schimbat

Regizorul Francis Ford Coppola a anunţat că pregăteşte o nouă variantă de "Naşul 3"/ "Godfather e", remontată şi re-editată, care...

Închide