Urmărește-ne în Social Media

Theodore - Peak

"Peak" este noul videoclip al artistului grec Theodore, cunoscut publicului din România după prezența la festivalul Living Rock Tuzla (2021) precum și prin cele două concerte susținute în București la Expirat (2019) și la Control în cadrul Europavox Festival (2023).

"Peak" este o baladă art rock romantică, cu elemente de dream pop și post rock, care își construiește treptat intensitatea printr-un flux melancolic constant, îmbogățit de o atingere orchestrală semnificativă. Este a doua piesă dintr-o serie de melodii înregistrate recent, care urmează să fie lansate în acest an.

"Cu <<Peak>> nu încerc să filosofez și să analizez existența umană. Cred că uneori este inutil să facem asta și ar trebui să ne concentrăm pe a ne bucura de micile plăceri pe care viața de zi cu zi le are de oferit. Trăindu-ți viața cu adevărat, nu doar în capul tău", a declarat Theodore.

Videoclipul piesei o are în rolul principal pe Alexandra Stamatopoulou, înotătoare paralimpică, și este o poveste înălțătoare despre speranță și reziliență.

"Mi-am dorit de mult timp să realizez un proiect în jurul atleților cu dizabilități și a rezilienței și determinării incredibile pe care aceștia o au. După mai multe conversații cu Alexandra, ea mi-a spus că cea mai mare teamă a ei este să-și încheie cariera fără a se putea califica la următoarele Jocuri Paralimpice. Acesta este, pentru Alexandra și mine, onestitatea și realitatea pe care dorim să le prezentăm în acest film", a spus Alexander Stamatiadis, regizorul clipului.

Theodore este un artist de rock alternativ, compozitor și producător al cărui sound se situează undeva între synth-pop și post rock, cu puternice elemente cinematice. Pasionat de filosofie și de știință, versurile și conceptele sale provin din nevoia de a explora întrebări existențiale și etice. Îi place să creeze cântece ca povești sau ca basme și să le reinterpreteze în concerte unice, energice și pline de mister, cu spectacole extraordinare de lumini visuals.

Comentarii