Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Kings Are Overrated - Counting All The Sins

Trupa timișoreană Kings Are Overrated a lansat piesa "Counting All The Sins", ce beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Cu muzica și versurile semnate Kings Are Overrated, "Counting All The Sins" este cel de-al doilea single de pe albumul de debut "People We Keep Calling Ghosts". Videoclipul piesei este regizat de Vlad Radoi și a fost filmat în zona Hațegului, ideea din spatele clipului urmărind o etapă specifică din tranziția spre maturitate a protagonistelor.

Format în Timișoara la sfârșitul anului 2018, proiectul Kings Are Overrated este un trio cu influențe synth pop și new wave, ai cărui membri, cu backgrounduri muzicale diferite, combină sinteza instrumentelor cu părți vocale aranjate în structuri puțin atipice.

În prezent, trupa se concentrează pe partea vizuală a albumului de debut, având în plan lansarea mai multor single-uri cu videoclip.

Kings Are Overrated are următoarea componență: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Citește mai multe despre Kings Are Overrated
Videoclipuri cu Kings Are Overrated
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE