Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

VIDEO: Urmărește "Absolvirus Party", concertul Vama prin care Tudor Chirilă și colegii au oferit emoție absolvenților din 2020

Vama a oferit absolvenților generației 2020 un concert online de patru ore și jumătate. "Absolvirus Party" a adus împreună elevi de generală și liceu, dar și studenți, profesori, părinți și o serie de invitați surpriză, printre care s-au numărat și Horia Tecău, Andreea Esca și Grasu XXL.
Tudor Chirilă la ”Absolvirus Party” (Screenshot)

Tudor Chirilă la ”Absolvirus Party” (Screenshot)

Pe 18 iunie, Tudor Chirilă și colegii din Vama au fost alături de absolvenți, oferindu-le o platformă online prin care să-și transmită mesaje și urări, suplinind astfel pentru lipsa unei petreceri sau a unui banchet. S-au spus povești și s-au cântat cele mai frumoase piese din repertoriul trupei, fanii putând asculta melodii ca "Epidemie de iubire", "Copilul care aleargă către mare", "Memories Now" și "Epilog".

Tudor Chirilă: "Am vrut să rezolvăm o frustrare, frustrarea unei generații care anul ăsta n-a putut să se întâlnească și să-și ia rămas-bun într-un mod adecvat"

"De ce am făcut noi acest eveniment care se numește Absolvirus Party? Am făcut-o pentru că am vrut să rezolvăm o frustrare, frustrarea unei generații care anul ăsta n-a putut să se întâlnească și să-și ia rămas-bun într-un mod adecvat. Pandemia ne-a ținut în casă două luni, începând cu luna martie, și practic școala s-a remodelat. Au fost multe frustrări pe tema asta, pentru că e foarte greu, când ești tânăr, să fii ținut în casă, și e foarte greu să nu te vezi cu cei cu care ai petrecut foarte mult timp, de care te-ai legat, te-ai conectat. (...)

Noi am vrut să oferim varianta noastră de ceremonie, nu pentru că suntem aroganți, ci pentru că ne-am gândit cumva că dacă n-au prea fost inițiative în sensul ăsta, am putea face noi una și s-o facem după modelul Vama. Sper să vă bucurați de ea, sper să comunicați cu noi și să comunicați între voi", a spus Tudor Chirilă în debutul concertului, ce a putut fi urmărit online pe pagina de Facebook și YouTube a formației Vama.

Tudor Chirilă: "Lăsați-i pe copii să viseze, lăsați-i să greșească, lăsați-i să cadă, se vor ridica"

Cu prilejul acestui eveniment online, Tudor Chirilă a mărturisit că el nu a avut parte de o petrecere de absolvire, nu pentru că nu s-ar fi ținut, ci pentru că rebel, cum era, s-a grăbit să sărbătorească înainte ca petrecerea să înceapă. Au împărtășit poveștile lor și colegii din Vama, ulterior alăturându-li-se o serie de invitați. Au vorbit despre experiențele lor, oferindu-le sfaturi absolvenților, persoane cu reușite în diverse domenii: Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele ONG-ului Dăruiește Viața, judecătorul Cristi Dănileț, jucătorul de tenis Horia Tecău, medicul Florin Chirculescu, jurnalista Andreea Esca și rapper-ul Grasu XXL.

Citește și: Andreea Esca la Absolvirus Party: "Dacă ce-ți dorești tu în viață este să faci bani, mi se pare că ai ratat tot"

"Lăsați-i pe copii să viseze, lăsați-i să greșească, lăsați-i să cadă, se vor ridica. Lăsați-i să trăiască și lăsați-i să-și găsească drumul singuri", a transmis Tudor Chirilă în una dintre intervențiile sale, concertul încheindu-se cu mesajul "Să nu uiți niciodată de inima ta", vers extras din piesa "Epilog".

VIDEO: Urmărește concertul Vama - "Absolvirus Party"

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant, Billie Eilish, Ozzy Osbourne și alți artiști donează obiecte rare unei licitații

Billie Eilish, Robert Plant, Ozzy Osbourne sau Cher se numără printre artiștii care contribuie cu articole rare la o viitoare...

Închide