Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

VIDEO: Urmărește "Absolvirus Party", concertul Vama prin care Tudor Chirilă și colegii au oferit emoție absolvenților din 2020

Vama a oferit absolvenților generației 2020 un concert online de patru ore și jumătate. "Absolvirus Party" a adus împreună elevi de generală și liceu, dar și studenți, profesori, părinți și o serie de invitați surpriză, printre care s-au numărat și Horia Tecău, Andreea Esca și Grasu XXL.
Tudor Chirilă la ”Absolvirus Party” (Screenshot)

Tudor Chirilă la ”Absolvirus Party” (Screenshot)

Pe 18 iunie, Tudor Chirilă și colegii din Vama au fost alături de absolvenți, oferindu-le o platformă online prin care să-și transmită mesaje și urări, suplinind astfel pentru lipsa unei petreceri sau a unui banchet. S-au spus povești și s-au cântat cele mai frumoase piese din repertoriul trupei, fanii putând asculta melodii ca "Epidemie de iubire", "Copilul care aleargă către mare", "Memories Now" și "Epilog".

Tudor Chirilă: "Am vrut să rezolvăm o frustrare, frustrarea unei generații care anul ăsta n-a putut să se întâlnească și să-și ia rămas-bun într-un mod adecvat"

"De ce am făcut noi acest eveniment care se numește Absolvirus Party? Am făcut-o pentru că am vrut să rezolvăm o frustrare, frustrarea unei generații care anul ăsta n-a putut să se întâlnească și să-și ia rămas-bun într-un mod adecvat. Pandemia ne-a ținut în casă două luni, începând cu luna martie, și practic școala s-a remodelat. Au fost multe frustrări pe tema asta, pentru că e foarte greu, când ești tânăr, să fii ținut în casă, și e foarte greu să nu te vezi cu cei cu care ai petrecut foarte mult timp, de care te-ai legat, te-ai conectat. (...)

Noi am vrut să oferim varianta noastră de ceremonie, nu pentru că suntem aroganți, ci pentru că ne-am gândit cumva că dacă n-au prea fost inițiative în sensul ăsta, am putea face noi una și s-o facem după modelul Vama. Sper să vă bucurați de ea, sper să comunicați cu noi și să comunicați între voi", a spus Tudor Chirilă în debutul concertului, ce a putut fi urmărit online pe pagina de Facebook și YouTube a formației Vama.

Tudor Chirilă: "Lăsați-i pe copii să viseze, lăsați-i să greșească, lăsați-i să cadă, se vor ridica"

Cu prilejul acestui eveniment online, Tudor Chirilă a mărturisit că el nu a avut parte de o petrecere de absolvire, nu pentru că nu s-ar fi ținut, ci pentru că rebel, cum era, s-a grăbit să sărbătorească înainte ca petrecerea să înceapă. Au împărtășit poveștile lor și colegii din Vama, ulterior alăturându-li-se o serie de invitați. Au vorbit despre experiențele lor, oferindu-le sfaturi absolvenților, persoane cu reușite în diverse domenii: Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele ONG-ului Dăruiește Viața, judecătorul Cristi Dănileț, jucătorul de tenis Horia Tecău, medicul Florin Chirculescu, jurnalista Andreea Esca și rapper-ul Grasu XXL.

Citește și: Andreea Esca la Absolvirus Party: "Dacă ce-ți dorești tu în viață este să faci bani, mi se pare că ai ratat tot"

"Lăsați-i pe copii să viseze, lăsați-i să greșească, lăsați-i să cadă, se vor ridica. Lăsați-i să trăiască și lăsați-i să-și găsească drumul singuri", a transmis Tudor Chirilă în una dintre intervențiile sale, concertul încheindu-se cu mesajul "Să nu uiți niciodată de inima ta", vers extras din piesa "Epilog".

VIDEO: Urmărește concertul Vama - "Absolvirus Party"

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant, Billie Eilish, Ozzy Osbourne și alți artiști donează obiecte rare unei licitații

Billie Eilish, Robert Plant, Ozzy Osbourne sau Cher se numără printre artiștii care contribuie cu articole rare la o viitoare...

Închide