Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noua piesă VAMA, "Victoria ta", baladă rock marca Tudor Chirilă - AUDIO

VAMA a lansat un nou single numit "Victoria Ta", o baladă rock pe care Tudor Chirilă cântă sensibil despre dragoste. Solistul cântă despre poveşti romantice care se evaporează ca un vis. Vă invităm să ascultaţi noul single în articol.
Coperta single VAMA Victoria ta

Coperta single VAMA Victoria ta (foto: VAMA)

Piesa "Victoria ta" include un riff care îţi va rămâne în minte multă vreme, pe care îl vei găsi la refren. Alternează cu o percuţie puternică şi o chitară acustică vibrantă. Melodia a fost scrisă încă din 2014 şi a fost deja cântată în concerte şi emisiuni radio şi TV. A fost înregistrată în studio cu ani mai târziu, la insistenţele fanilor.

Versurile sunt scrise de Tudor Chirilă, bazate pe o experienţă personală. De compoziţie s-au ocupat membrii VAMA: Eugen Caminschi (chitară), Lucian Cioarga (tobe), Gelu Ionescu (clape), Dan Opriş (bas) şi Tudor Chirilă (voce). Despre aceasta creaţie profund personală, solistul a declarat următoarele:

Se întâmplă să nu știi că iubești. Sau că ești iubit. Se întâmplă ca alte valori din capul tău să le obtureze pe cele care chiar contează. Se întâmplă să crezi că ești doar un "sex-buddy" și să fii mai mult decât atât. Se întâmplă să nu înțelegi că iubirea poate să-ți aducă lucruri mai importante decât ce crezi tu că ai nevoie ca să fii bine. La fel cum se întâmplă să crezi că iubești și să nu fii bine. Se întâmplă să cauți în locuri greșite.

La fel cum se întâmplă să proiectezi supradimensionat, când nu e cazul. Și să suferi. "Victoria ta" este un cântec desprins dintr-o experiență personală. Una în care bărbatul este suficient de imatur ca să nu înțeleagă că trăiește o poveste de dragoste și femeia de lângă el este mult mai mult decât personajul pe care și l-a asumat din dragoste, cu speranța că la un moment dat el va vedea dincolo de "scenă", în culise.

"Victoria ta" poate fi ascultată pe toate platformele de streaming. Pe acest track regăsim elemente de indie rock şi pop rock. Ultimul single al formaţiei este "Pe de Rost", lansat în luna iunie alături de un videoclip oficial, regizat de către Octav Gheorghe. VAMA readucea în actualitate anul trecut o piesă a lui Jean Moscopol de acum 70 de ani, "În tara-n care m-am născut".

Grupul pregăteşte concerte în clubul Expirat din Bucureşti în această toamnă, dar şi în Braşov, la Kruhnen Musik Halle. Pe Tudor Chirilă îl vedeţi ca jurat la "Vocea României" sezonul 9 începând cu 6 septembrie în fiecare vineri la ProTV.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion ar putea susţine un concert la Bucureşti în vara lui 2020, conform Primăriei Capitalei

Una dintre cele mai mari voci ale secolului, Celine Dion ar putea concerta în România vara viitoare. Vestea a venit...

Închide