Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Serj Tankian de la System Of a Down etichetează declarațiile lui Trump despre coronavirus: "Nepotism, egocentricitate și prostie"

Donald Trump stârnește un nou val de critici în lumea artistică. Vocalistul trupei System Of a Down, Serj Tankian, a renunțat la politețuri și a spus pe șleau cât de nerealiste sunt ultimele declarații ale președintelui SUA pe tema COVID-19.
Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)

Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)

După montajul realizat de Madonna, în care declarațiile lui Trump erau puse față în față cu cifrele îngrijorătoare ale cazurilor de coronavirus, Serj Tankian își exprimă și el dezacordul față de comportamentul președintelui Americii.

Donald Trump: "Am făcut o treabă excelentă, nimeni nu a mai făcut o treabă atât de bună ca noi"

Într-o conferință de presă susținută recent, Trump a acuzat presa că încearcă să-l pună într-o lumină proastă, pentru a-i minimiza șansele de a fi reales președinte. Acesta a pronunțat chiar cuvintele "fake news" (știri false), deși canalele de știri nu făcuseră altceva decât să preia declarațiile președintelui și să le pună în contextul crizei actuale. Potrivit lui Trump, pandemia ar putea fi ținută sub control până de Paște, aceasta fiind declarația care a stârnit multă rumoare în rândul jurnaliștilor și a publicului.

"Am făcut o treabă excelentă, nimeni nu a mai făcut o treabă atât de bună ca noi și sunteți norocoși că aveți acest grup de oameni care să se ocupe de această problemă, pentru că altfel nu ar mai rămâne nimic din țara asta", declara Donald Trump.

Reacția lui Serj Tankian după această declarație a fost una înțepătoate. Vocalistul System Of a Down a caracterizat afirmația lui Trump folosind cuvinte ca "egocentrism" și "prostie în cea mai pură formă" .

Coronavirus în SUA și în lume

Situația actuală a Statelor Unite este una dramatică. Numărul cazurilor confirmate de coronavirus a depășit pragul de 80.000, SUA devenind astfel oficial cea mai afectată țară din lume, peste China și Italia. Cifra actuală în State este de 85.612 de cazuri confirmate, China având 81.340 și Italia 80.589. Numărul deceselor în SUA este de 1.301, Italia având în acest moment cea mai ridică cifră: 8.215.

Citește mai multe despre Serj TankianSystem Of A Down
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nine Inch Nails tocmai a lansat două noi albume, "Ghosts V" şi "Ghosts VI", complet gratuite

Continuă cadourile muzicale în perioada de auto izolare şi carantină. Trent Reznor vine de această dată să ne aline singurătatea...

Închide