Urmărește-ne în Social Media

Serj Tankian - Elasticity

Solistul System of a Down a lansat "Elasticy", piesă ce poartă numele viitorului EP, cu lansare pe 19 martie. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Vlad Kaptur și te invităm să-l urmărești.

Discul "Elasticity" conține cinci piese pe care Tankian spera să le înregistreze cu System of a Down. Cum membrii trupei nu au ajuns la o înţelegere, piesele pregătite de Serj pentru grup vor fi acum lansate pe un material solo.

"Când m-am gândit la posibilitatea de a face un alt album cu băieții de la System of a Down cu câțiva ani în urmă, am început să lucrez la un set de melodii pe care le-am aranjat în format rock în acest scop. Deoarece nu am reușit să cădem la o înțelegere în legătura cu albumul,, am decis să lansez aceste melodii sub numele meu", a comentat Serj Tankian.

Videoclipul urmărește atitudinile unei tinere ce se află într-o sală de așteptare alături de zeci de oameni. Aceasta este "însoțită" de Serj Tankian, care apare sub forma unui tatuaj pe brațul protagonistei.

Dincolo de lansarea piesei în discuție, un alt extras de pe EP (piesa "Electric Yerevan") poate fi auzit în trailerul viitorului documentar semnat de Serj Tankian. Intitulat "Truth to Power", materialul va debuta pe 19 februarie, cu o lună înainte de lansarea EP-ului "Elasticity".

Tracklist "Electricity":

  1. Elasticity
  2. Your Mom
  3. Rumi
  4. How Many Times?
  5. Electric Yerevan

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Serj Tankian a lansat piesa "Pop Imperialism", single de pe EP-ul "Perplex Cities"

Serj Tankian rămâne prolific în cariera solo, lansând un nou EP, numit "Perplex Cities". El este promovat de către single-ul "Pop Imperialism", care primeşte un videoclip visualizer mai jos. EP-ul va debuta pe 21 octombrie prin casa de discuri a artistului, Serjical Strike.

Publicat

pe

Coperta album Serj Tankian Perplex Cities
Coperta album Serj Tankian Perplex Cities │ FOTO: Serj Tankian

Parcă de această dată solistul System of a Down a folosit mai multe sample-uri electronice decât de obicei, dacă ascultăm "Pop Imperialism". "Perplex Cities" este al doilea EP al artistului din ultimul an, după "Elasticity" din 2021. Serj Tankian vede noul său release drept o încercare de a schimba sound-ul din nou. Asta vine de la omul care a creat muzică clasică, jazz, coloane sonore, nu metal, pop, muzica tradiţională armeană.

Fiecare track de pe EP va fi lansat că o experienţă gratuitaă de realitate augmentată, care îl prezintă pe Serj introducându-ne în lumea fiecărei piese în mod intim. El va apărea în aplicaţie pentru a explica mesajul şi compoziţia fiecare piese.

Iată tracklist-ul lui "Perplex Cities":

01. Pop Imperialism
02. The Race
03. I Spoke Up
04. Rumi Loves His Cars
05. Forgive Me Father

Tankian nu se opreşte aici! El are şi o carieră de pictor şi va lansa noi picturi la Stephanie's Gallery din Los Angeles, începând cu data de 9 octombrie. Expoziţia se numeşte "Shapeshift - A Dynamic Dive Into Diversity" şi va dura până pe 1 noiembrie. Fiecare dintre noile picturi va fi însoţită de o coloană sonoră care corespune cu vizualul, fiind accesibilă în aplicaţia Arloopa, ceea care are legătură şi cu albumul de mai sus.

Ultimele single-uri lansate de solist sunt "How Many Times?", "Your Mom" şi "Electric Yerevan". System of a Down a revenit de nicăieri după 15 ani de pauză în 2020 cu două single-uri legate de războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan, "Protect the Land" şi "Genocidal Humanoidz".

Serj Tankian, în vârstă de 55 de ani este solistul trupei System of a Down şi este activ muzical din 1992. Cântă la pian, chitara şi este un compozitor apreciat. A lansat 5 albume cu SOAD şi 5 albume solo, plus o sumedenie de EP-uri. Este considerat unul dintre cei mai versatili solişti din istorie, având o gamă de 4.2 octave.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2