Urmărește-ne în Social Media

Serj Tankian - Elasticity

Solistul System of a Down a lansat "Elasticy", piesă ce poartă numele viitorului EP, cu lansare pe 19 martie. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Vlad Kaptur și te invităm să-l urmărești.

Discul "Elasticity" conține cinci piese pe care Tankian spera să le înregistreze cu System of a Down. Cum membrii trupei nu au ajuns la o înţelegere, piesele pregătite de Serj pentru grup vor fi acum lansate pe un material solo.

"Când m-am gândit la posibilitatea de a face un alt album cu băieții de la System of a Down cu câțiva ani în urmă, am început să lucrez la un set de melodii pe care le-am aranjat în format rock în acest scop. Deoarece nu am reușit să cădem la o înțelegere în legătura cu albumul,, am decis să lansez aceste melodii sub numele meu", a comentat Serj Tankian.

Videoclipul urmărește atitudinile unei tinere ce se află într-o sală de așteptare alături de zeci de oameni. Aceasta este "însoțită" de Serj Tankian, care apare sub forma unui tatuaj pe brațul protagonistei.

Dincolo de lansarea piesei în discuție, un alt extras de pe EP (piesa "Electric Yerevan") poate fi auzit în trailerul viitorului documentar semnat de Serj Tankian. Intitulat "Truth to Power", materialul va debuta pe 19 februarie, cu o lună înainte de lansarea EP-ului "Elasticity".

Tracklist "Electricity":

  1. Elasticity
  2. Your Mom
  3. Rumi
  4. How Many Times?
  5. Electric Yerevan

PUBLICITATE
Comentarii

Tehnologie

Serj Tankian (System of a Down) pregătește o expoziție virtuală

Solistul trupei System of a Down le aduce în dar fanilor o expoziție de obiecte de artă. Colecția, intitulată "Not For Touching - The Intangible Composition" va fi lansată pe 6 decembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Serj Tankian în videoclipul "Hayastane" (captură ecran)
Serj Tankian în videoclipul "Hayastane" (captură ecran)

Colecția cuprinde 21 de lucrări ce se doresc a fi o fuziune între artă, muzică, pictură digitală și animație. Expoziția va include, de asemenea, diverse camere de simulare, grafică animată realizată de artistul de efecte vizuale Roger Kupelian și muzică originală compusă de Tankian. Mai mult, colecția va oferi mai multe NFT-uri exclusive cu un print giclée.

Inițiativa lui Serj Tankian este realizată alături de CurioNFT, o platformă ce găzduiește o varietate de colecții virtuale. Referitor la "Not For Touching - The Intangible Composition", Tankian și CurioNFT au anunțat că vor dona 10% din toate vânzările către TUMO, un program educațional cu sedii în țări precum Armenia, Liban, Franța, Rusia, Germania și Albania. TUMO le oferă adolescenților șansa de a-și determina propria metodă de învățare, prin ateliere, activități și proiecte la alegere.

În ceea ce privește cariera muzicală, Serj Tankian a lansat la începutul acestui an EP-ul "Elasticity", ce cuprinde cinci piese. "Elasticity""Electric Yerevan", "Your Mom" sau "How Many Times" beneficiază de câte un videoclip plin de mesaj şi efecte speciale. Anul trecut, muzicianul s-a implicat în producerea unui documentar despre muzică și activism intitulat "Truth to Power".

Citește în continuare