Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Pentru Keanu Reeves "ar fi o onoare" să facă parte din Universul Marvel - VIDEO

Când pui alături unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood și una dintre cele mai apreciate serii cu supereroi nu are cum să nu iasă ceva memorabil. Keanu Reeves și Marvel par a fi o rețetă de succes, antrenată pentru moment de o declarație oferită de actor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Actorul de 57 de ani a susținut recent un interviu cu publicația Esquire, în care a explicat câteva lucruri din cariera sa. De la presupusa "căsătorie" cu Winona Ryder din "Dracula", la ce pastilă ar alege (roșie sau albastră), până la pasiunea pentru motociclete, Reeves a încercat să le ofere fanilor câteva clarificări. Totul a decurs conform planului până la întrebarea despre o eventuală colaborare cu Marvel. Ei bine, răspunsul actorului a agitat apele, iar fanii Marvel și Reeves sunt mai confuzi ca niciodată.

"Nu este mai mare decât un univers? Este aproape un multivers. Este un <<Marvel-verse>>. Ar fi o onoare. Sunt niște regizori cu adevărat uimitori, cu viziune, și fac ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată cu adevărat. Este special în acest sens, în ceea ce privește amploarea, ambiția, producția. Așa că ar fi grozav să faci parte din asta", a spus Keanu.

Ar fi interesat de văzut ce rol ar interpreta Keanu, dacă o devină erou, așa cum și-a obișnuit fanii sau o să arate o nouă latură, aceea de răufăcător. Până atunci, însă, publicul îl va putea vedea în "The Matrix Ressurections", cel de-al patrulea film din serie, cu lansare pe 22 decembrie.

În ceea ce privește Universul Marvel, acesta pregătește de lansare filmul "Spider-Man: No Way Home". Pelicula va ajunge în cinematografe pe 17 decembrie.

VIDEO: Interviu Keanu Reeves pentru Esquire

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Trupa lui Keanu Reeves va lansa muzică nouă, după mai bine de 23 de ani

De la mijlocul anilor '90 până la începutul anilor 2000, Keanu Reeves a co-fondat și a cântat la bass într-o trupă de grunge numită Dogstar. Formația s-a reunit vara trecută, recent anunțând că va lansa muzică nouă și va susține o serie de show-uri live. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Dogstar a lansat EP-ul "Quattro Formaggi" și două albume, "Our Little Visionary" (1996) și "Happy Ending (2000), înainte de a se destrăma în 2002. Reeves a cântat la bass în cadrul trupei, iar interesul pentru Dogstar a crescut pe măsură ce cariera sa de actor s-a dezvoltat.

Vara trecută, trupa s-a reunit, veste confirmată de un cont de Instragram unde au fost publicate o serie de fotografii și clipuri video din studioul de înregistrare.

Recent, Dogstar a dezvăluit o fotografie din timpul unei ședințe foto. Reacția fanilor a fost atât de răsunătoare, încât trupa a împărtășit mai multe detalii.

"Vă mulțumim tuturor pentru comentariile amabile. Suntem foarte bucuroși să vedem un astfel de răspuns. Sincer, nu ne așteptam la asta. Ne face să vrem să cântăm și mai mult.

Vom lansa muzică nouă în această vară, urmată de câteva concerte. De îndată ce totul va fi pus la punct, vom anunța pe toată lumea. Sunt atât de multe de făcut, dar fiți siguri că lucrăm și am adunat o echipă fantastică care ne ajută. De asemenea, vom realiza un videoclip muzical pentru a acompania prima noastră melodie. Asta e tot ce vă putem spune acum. Abia așteptăm să împărtășim noua noastră muzică cu toată lumea. Este cel mai satisfăcător și mai semnificativ lot de melodii pe care l-am făcut vreodată. Vă mulțumim încă o dată pentru că ați avut atâta răbdare cu noi. Avem cu adevărat cei mai buni și cei mai loiali fani!", este mesajul transmis de Dogstar.

Citește în continuare

Trending