Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Pentru Keanu Reeves "ar fi o onoare" să facă parte din Universul Marvel - VIDEO

Când pui alături unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood și una dintre cele mai apreciate serii cu supereroi nu are cum să nu iasă ceva memorabil. Keanu Reeves și Marvel par a fi o rețetă de succes, antrenată pentru moment de o declarație oferită de actor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Actorul de 57 de ani a susținut recent un interviu cu publicația Esquire, în care a explicat câteva lucruri din cariera sa. De la presupusa "căsătorie" cu Winona Ryder din "Dracula", la ce pastilă ar alege (roșie sau albastră), până la pasiunea pentru motociclete, Reeves a încercat să le ofere fanilor câteva clarificări. Totul a decurs conform planului până la întrebarea despre o eventuală colaborare cu Marvel. Ei bine, răspunsul actorului a agitat apele, iar fanii Marvel și Reeves sunt mai confuzi ca niciodată.

"Nu este mai mare decât un univers? Este aproape un multivers. Este un <<Marvel-verse>>. Ar fi o onoare. Sunt niște regizori cu adevărat uimitori, cu viziune, și fac ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată cu adevărat. Este special în acest sens, în ceea ce privește amploarea, ambiția, producția. Așa că ar fi grozav să faci parte din asta", a spus Keanu.

Ar fi interesat de văzut ce rol ar interpreta Keanu, dacă o devină erou, așa cum și-a obișnuit fanii sau o să arate o nouă latură, aceea de răufăcător. Până atunci, însă, publicul îl va putea vedea în "The Matrix Ressurections", cel de-al patrulea film din serie, cu lansare pe 22 decembrie.

În ceea ce privește Universul Marvel, acesta pregătește de lansare filmul "Spider-Man: No Way Home". Pelicula va ajunge în cinematografe pe 17 decembrie.

VIDEO: Interviu Keanu Reeves pentru Esquire

Trending