Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Emma Watson aproape a renunțat la rolul din Harry Potter: "Cred că eram speriată"

Emma Watson a dezvăluit în special-ul "Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts" că s-a gândit să renunțe la rolul ei din îndrăgita franciză. Actrița britanică, ce a interpretat-o pe Hermione, nu a fost singura care a avut astfel de îndoieli, Rupert Grint, aka Ron Wesley, împărtășindu-i sentimentele.

Publicat

pe

Emma Watson
Emma Watson │ FOTO: Captură YouTube

Deși a declarat în nenumărate rânduri că este recunoscătoare pentru șansa de a o interpreta pe Hermione în Harry Potter, Emma Watson a avut și momente de îndoială pe parcurs. În special-ul filmat recent pentru HBO Max, "Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts" Emma a mărturisit că s-a gândit serios să renunțe la acest rol înainte de lansarea celui de-al 5-lea film.

"Cred că eram speriată. Nu știu dacă ai mai avut senzația aceea că ai ajuns într-un punct cheie în care realizezi: <<Ce fac acum o să rămână cu mine pentru totdeauna>>", a povestit actrița britanică, citată de The Wrap.

Partenerul ei din film, Rupert Grint, aka Ron, a dezvăluit că și el s-a gândit să renunțe la rol.

"Am avut astfel de gânduri pe tot parcursul filmărilor. Am simțit și eu ce a simțit Emma, am contemplat la ideea unei vieți fără Harry Potter, dar nu am vorbit niciodată despre asta. Cred că fiecare dintre noi a trecut prin asta în propriul ritm. Cu toții trăiam momentul. Pur și simplu nu am realizat că toți simțeam cam aceleași lucruri", a declarat Rupert.

Emma, Rupert și Daniel Radcliffe au discutat și despre cât de puternic a fost impactul celebrității pentru ei.

"Cam în perioada în care a apărut "Order Of The Phoenix" lucrurile au început să devină "picante" pentru toți trei. Faima ajunsese în orașele în care locuiam - ne-a lovit din plin", a detaliat Emma.

Actrița britanică a dezvăluit și că decizia de a nu renunța la rol i-a aparținut, dar că, totodată, sprijinul fanilor a fost de mare ajutor.

VIDEO Trailer: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts | HBO Max

"Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" va spune povestea din spatele celor 8 filme bazate pe romanele lui J. K. Rowling, urmând să includă interviuri în profunzime cu o mare parte dintre actorii distribuiți. Special-ul va debuta pe HBO Max la trecerea dintre ani, respectiv imediat după miezul nopții, pe 1 ianuarie 2022.

Trending