Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rihanna are o nouă melodie cu PARTYNEXTDOOR, "Believe It" - AUDIO

Rihanna nu a mai lansat o piesă nouă de câţiva ani, dar acum apare pe o colaborare cu PARTYNEXTDOOR, intitulată "Believe It". Acest track soseşte după luni întregi de zvonuri legate de viitorul album al artistei. Puteţi asculta piesă în articol.

Publicat

pe

Coperta single PARTYNEXTDOOR RIhanna Believe It
Coperta single PARTYNEXTDOOR RIhanna Believe It │ FOTO: PARTYNEXTDOOR

Rihanna şi PARTYNEXTDOOR au creat o piesă sensibilă prin "Believe It". Acesta este un single extras de pe albumul "PARTYMOBILE", de la PARTYNEXTDOOR. Melodia are influenţe soul şi elemente corale ce amintesc de gospel, plus un mixaj vocal feminin naiv pe fundal. Versurile sunt despre o relaţie pasională, în care masculul este complet fascinat de iubita sa şi vede un viitor ideal cu persoana dragă. Artistul asociat cu Drake de obicei cântă pe o tonalitate mieroasă despre promisiunea de a nu o trăda pe cea dragă şi de o prezenta pe muză mamei sale.

Au trecut 3 ani de când Rihanna a lansat o piesă originală şi atunci a fost tot o colaborare, cu "N.E.R.D." pe "Lemon". Recent artista din Barbados a ajuns subiect de ştiri după ce a donat consumabile medicale importante pe timp de pandemie Covid-19 oraşului New York. Prezentă la NAACP Image Awards 2020 la final de februarie, muziciana a transmis un mesaj de unitate, pe scena unde a fost premiată pentru activitatea sa caritabilă. Rihanna a mai donat şi 5 milioane de dolari prin fundaţia Clara Lionel pe 23 martie pentru diferite organizaţii care luptă împotriva pandemiei Covid-19 în SUA, Caraibe şi Africa.

Colaborarea cu PARTYNEXTDOOR nu este o noutate, artiştii lucrând împreună la piesele "Work" şi "Sex With Me" de pe albumul Rihannei din 2016 "Anti". Armata de fani a lui RiRi aşteaptă cu nerăbdare LP-ul "R9", care a primit deja teasere şi indicii. S-a speculat foarte mult ca acesta ar fi un disc reggae şi iniţial ar fi trebuit să debuteze în 2019. În ultimii ani muziciana din Caraibe a lansat o carte, o autobigrafie vizuală cu 1000 de fotografii, iar recent a apărut în "Guava Island" o producţie cinematografică a lui Donald Glover, aka Childish Gambino.

Filmul a fost realizat în secret în Cuba, fiind un "thriller tropical" de 54 de minute, în care joacă Glover, Rihanna, Letitia Wright din "Black Panther" şi Nonso Anozie.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending