Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

A zis cineva "piesa verii"? Melodia numărul 1 în Trending pe YouTube în acest moment este "Wild Thoughts", o colaborare între prolificul DJ Khaled şi Rihanna, cu aportul lui Bryson Tiller şi un riff familiar ca negativ.

Dacă vă sună cunoscut acel riff din fundal, ei bine el vine de la Carlos Santana şi celebra sa piesă "Maria Maria". Şi basul din "Wild Thoughts" pare împrumutat din aceeaşi creaţie şi simţim o influenţă cubaneză şi caraibiană în această piesă. Aerul insular e întărit de Rihanna în rochii decoltate şi transparente. DJ Khaled apare îmbrăcat sport şi ne introduce în ritm, pozând cu fiul său în braţe.

Recent am aflat că producătorul a realizat cel mai nou LP al său inspirat chiar de copil. Bryson Tiller aduce un element de R&B şi hip-hop în piesă, pentru un extra topping de suavitate masculină. Regia acestui videoclip îi aparţine lui Colin Tilley, care a primit nominalizări la Grammy şi a lucrat cu Britney Spears, Rita Ora, Usher, Diddy şi Lil Wayne.

În puţin peste 24 de ore acest clip a sărit de 17 milioane de vizualizări şi pare să fie hitul lunii curente. Totul s-a viralizat în clipa în care internauţii au început să analizeze cu atenţie filmările 4K, descoperind că ţinuta "gypsy" a Rihannei dezvăluie ceva mai mult decât ar fi dorit artista. Inclusiv un piercing de "fată rea". Toate completate de o curea Versace, ochelari Karen Walker şi pantaloni florali Balenciaga.

DJ Khaled nu e străin de melodii care cuceresc topurile, având încă în Billboard Hot 100 piesa "I'm the One". Single-ul acesta a fost co-scris de către PARTYNEXTDOOR, iar Khaled îşi va lansa noul album pe 23 iunie. Poartă numele de "Grateful" şi va include colaborări cu cei mai mari artişti R&B şi rap.

Citește mai multe despre DJ KhaledRihanna
Videoclipuri cu DJ KhaledRihanna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE