Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rihanna a donat consumabile medicale orașului New York

În această perioadă dificilă în care spitalele se confruntă cu lipsa resurselor medicale, celebritățile sar în ajutor. Fie că donează bani, fie că oferă materialele necesare, vedetele devin buni samariteni.

Publicat

pe

Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna
Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna

Este și cazul Rihannei care, în ultima vreme, s-a concentrat pe a fi un bun cetățean. Artista a donat consumabile medicale spitalelor din New York. În lupta cu coronavirusul, medicii s-au luptat și cu lipsa materialelor necesare precum măști și mănuși, nu doar cu efectele virusului asupra bolnavilor.

Guvernatorul orașului New York, Andrew Cuomo, a transmis pe Twitter un mesaj de mulțumire pentru generozitatea cântăreței:

"Aș vrea să îi mulțumesc Rihannei și fundației sale pentru donația de echipamente de protecție făcută statului New York. Suntem foarte recunoscători pentru ajutorul acordat, atât vouă, cât și celorlalți care s-au implicat".

Acest gest al Rihannei vine după ce, în urmă cu câteva zile, artista a donat 5 milioane de dolari în lupta cu pandemia de coronavirus. Donația a fost făcută prin fundația care aparține Rihannei, Clara Lionel Foundation, iar banii vor merge către furnizorii de produse alimentare ce deservesc cantinele sociale, către achiziționarea de echipamente de protecție pentru spitale și laboratoare și pentru înființarea centrelor de terapie intensivă.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna a născut un băiețel

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel. Este primul copil al cuplului. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B."
Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B." │ FOTO: captură YouTube

Bebelușul este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP Rock. Potrivit TMZ, băiețelul a fost născut pe 13 mai. Cei doi artiști nu au dezvăluit încă numele copilului.

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky a început în ianuarie 2020. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil doi ani mai târziu, în ianuarie 2022. Vestea a fost acompaniată de o serie de fotografii realizate în cartierul natal al lui Rocky, Harlem, cu Rihanna arătându-și burtica.

Rihanna a arătat uimitor de-a lungul sarcinii, purtând ținute spectaculoase și arătându-și cu mândrie sarcina. Cu toate acestea, perioada fericită a cuplului a fost umbrită de două evenimente mai puțin plăcute. Pe de o parte, a circulat un zvon conform căruia A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu designerul Amina Muaddi. Informația s-a dovedit a fi falsă.

Pe de altă parte, A$AP Rocky a fost arestat luna trecută pe aeroportul din Los Angeles, în legătură cu o împușcătură ce a avut loc în noiembrie anul trecut. Rapperul a fost cercetat de polițiști după ce a fost acuzat că a împușcat o cunoștință în timpul unei altercații. Victima a fost rănită ușor și a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură. Cântărețul a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, după care a fost eliberat pe cauțiune.

Citește în continuare

Trending