Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Rihanna a donat consumabile medicale orașului New York

În această perioadă dificilă în care spitalele se confruntă cu lipsa resurselor medicale, celebritățile sar în ajutor. Fie că donează bani, fie că oferă materialele necesare, vedetele devin buni samariteni.
Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna

Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna

Este și cazul Rihannei care, în ultima vreme, s-a concentrat pe a fi un bun cetățean. Artista a donat consumabile medicale spitalelor din New York. În lupta cu coronavirusul, medicii s-au luptat și cu lipsa materialelor necesare precum măști și mănuși, nu doar cu efectele virusului asupra bolnavilor.

Guvernatorul orașului New York, Andrew Cuomo, a transmis pe Twitter un mesaj de mulțumire pentru generozitatea cântăreței:

"Aș vrea să îi mulțumesc Rihannei și fundației sale pentru donația de echipamente de protecție făcută statului New York. Suntem foarte recunoscători pentru ajutorul acordat, atât vouă, cât și celorlalți care s-au implicat".

Acest gest al Rihannei vine după ce, în urmă cu câteva zile, artista a donat 5 milioane de dolari în lupta cu pandemia de coronavirus. Donația a fost făcută prin fundația care aparține Rihannei, Clara Lionel Foundation, iar banii vor merge către furnizorii de produse alimentare ce deservesc cantinele sociale, către achiziționarea de echipamente de protecție pentru spitale și laboratoare și pentru înființarea centrelor de terapie intensivă.

Citește mai multe despre Rihanna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem colaborează din nou cu Jessie Reyez, pentru piesa "Coffin" - AUDIO

Artista canadiană cu rădăcini columbiene Jessie Reyez lansează o nouă piesă în colaborare cu Eminem, intitulată "Coffin". Single-ul este extras...

Închide