Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Ed Sheeran îşi va plăti tot personalul de la restaurantul din Londra cu salarii complete pe durata pandemiei Covid-19

Mulţi artişti internaţionali care au trecut pragul de multi milionari şi-au deschis business-uri adiacente, deseori cluburi, puburi sau restaurante. Ed Sheeran se numără printre aceştia, iar artistul a luat decizia de a îşi susţine angajaţii pe perioada dură a pandemiei Covid-19. Avem detalii în articol.
Restaurant Ed Sheeran Bertie Blossoms

Restaurant Ed Sheeran Bertie Blossoms (foto: Ed Sheeran)

Probabil aţi aflat că industria HoReCa este printre cele mai lovite de pandemie, hoteluri şi restaurante din toată lumea fiind închise în această perioadă. Ed Sheeran are un restaurant în Londra şi a asigurat personalul său că va primi salariile complete indiferent cât durează criza actuală. Sheeran nu a promis doar că va plăti salariile, ci a încurajat angajaţii să îşi găsească şi muncă extra dacă pot. În plus le-a sugerat chelnerilor şi managerilor să ajute şi alte persoane în această perioadă dificilă. Muzicianul de 29 de ani are o avere estimată la 135 de milioane de lire sterline.

Restaurantul se numeşte Bertie Blossoms şi se află în zona Notting Hill din vestul Londrei. A fost închis cu mai bine de o săptămână în urmă, pentru a reduce răspândirea lui Covid-19 şi aglomerările de oameni. Deja Ed se gândeşte la redeschidere şi a promis o petrecere legendară când va trece pandemia şi că el va achita toată nota. Bertie Blossoms a fost deschis de doar 4 luni şi a funcţionat mai mult ca pub decât ca restaurant. Numele său este inspirat de cel al soţiei artistului, iar în meniu se află cocktail-uri, bere, vinuri, cidru, dar şi produse proaspete locale şi de calitate, inclusiv fish and chips şi plăcinte.

Restaurant Ed Sheeran Bertie Blossoms Londra 2020

Restaurant Ed Sheeran Bertie Blossoms Londra 2020 (Foto: Ed Sheeran www.instagram.com)

Înainte să fie preluat de Sheeran, acel local era deja un punct de atracţie pentru celebrităţi precum fotbalistul Peter Crouch sau fotomodelul Abigail Clancy. Detalii despre restaurant aveţi aici. Specificul său era mediteranean până să îl cumpere artistul. Acesta este doar unul dintre proiectele lui Sheeran după ce a anunţat în 2019 că va lua o pauză de lungă durată, pentru a călători, a scrie şi a citi.

Simpaticul roşcovan s-a căsătorit cu muza sa, Cherry Searborn în 2018 şi a luat o pauză binemeritată de la turnee şi înregistrări. Relaţia celor doi şi atmosfera de acasă este prezentată într-un mod cald şi jovial în clipul piesei "Put It All On Me".

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna are o nouă melodie cu PARTYNEXTDOOR, "Believe It" - AUDIO

Rihanna nu a mai lansat o piesă nouă de câţiva ani, dar acum apare pe o colaborare cu PARTYNEXTDOOR, intitulată...

Închide