Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Videoclip oficial: Guava Island: Summertime Magic - Donald Glover and Rihanna

Donald Glover, sub numele lui de scenă "Childish Gambino" a pus la cale un proiect cinematografic numit "Guava Island", un film de 55 de minute în care joacă alături de Rihanna. Piesa "Summertime Magic" și clipul ei sunt extrase din filmul care e disponibil pentru streaming pe Amazon Prime.

Donald Glover are o istorie bogată în domeniul filmului, care pornește de la apariții în sitcomuri de comedie și contribuții la regia și scenariul lor. În ceea ce privește filmul de lung metraj, Donald a bifat roluri în filme precum  Mystery Team, Spider-Man: Homecoming și Solo: A Star Wars Story.

În domeniul muzical, cariera sa a început în mod oficial în 2011 când a lansat primul album, "Camp" și a crescut exponențial până în 2018 când a lansat piesa "This is America", ajungând direct pe numărul 1 în Billboard Hot 100. Piesa a primit apoi patru premii Grammy propulsându-i popularitatea și cariera lui Childish Gambino la alt nivel.

Piesa "Summertime Magic" face parte de pe EP-ul "Summer Pack" lansat în iulie 2018 și din coloana sonora a filmului mediu-metraj Guava Island.

"Guava Island" este regizat de Hiro Murai, același regizor cu care Donald Glover a lucrat la videoclipul piesei "This is America". Este un film despre Deni (Donald Glover) și Kofi (Rihanna), povestea lor de dragoste care se desfășoară pe fundalul dorinței lui Deni de a organiza un festival pe insulă și toate probele prin care trece pentru a îndeplini asta. Plotul aduce atenția asupra capitalismului erei noastre, adaugând o latura socio-politică importantă în mesajul filmului.

Clipul piesei "Summertime Magic" este o declarație de dragoste simpatică, garnisită cu farmecul și dansul jucăuș ale lui Donald Glover, către o Rihanna inițial timidă și rezervată, care apoi i se alătură în dans.

"Guava Island" a fost lansat la festivalul Coachella, unde a rulat în deschiderea reprezentației lui Childish Gambino. Este disponibil pentru streaming pe Amazon Prime.

Citește mai multe despre Childish Gambino
Videoclipuri cu Childish Gambino
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE