Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

The Cure "are în mânecă" trei albume, două într-un stadiu mai avansat

Robert Smith de la The Cure a dezvăluit recent că formația are în pregătire trei albume. Unul dintre acestea ar urma să fie lansat până la finalul anului 2019.

Concert The Cure pe 22 iulie 2019 în Piața Constituției din București (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

La 11 ani de la apariția albumului "4:13 Dream", Robert Smith de la The Cure face o surpriză plăcută fanilor formației și anunță că trupa are în pregătire nu unul, ci trei albume.

Smith devzăluise deja că grupul va lansa muzică nouă și că următorul album va fi inspirat de recentele evenimente tragice din viața sa, respectiv pierderea mamei, a tatălui și a fratelui său. Acestor informații li se adaugă acum noi detalii, vocalistul povestind într-un interviu pentru Zocalo că pregătește de fapt trei materiale și că unul dintre ele va fi lansat în 2019.

"De fapt am pregătit trei albume, două dintre ele fiind într-un stadiu mai avansat. Primul va fi cel pe care îl vom lansa foarte curând. Cred că primul single, sau chiar întregul album, va fi lansat de Crăciunul acesta, sau ceva mai devreme. Este intitulat "Live From the Moon" și cu siguranță își va schimba numele", a declarat Smith.

Cum vor suna noile albume The Cure

Robert Smith a explicat apoi cum percepe el procesul de înregistrare și la ce sonorități se poate aștepta publicul.

"Cel de-al doilea album, pe care îl am deja aproape de finalizare, conține piese mai experimentale, cu un sound mai pronunțat și mai puternic, iar pentru a le înregistra va trebui să tragem live, cu experiența aceea de a construi un concept pe interpretarea de moment", a dezvăluit Smith.

Nu au lipsit nici detaliile legate de cel de-al treilea album. Potrivit vocalistului, acest LP va fi unul ce iese complet din tipare.

"Cel de-al treilea, care e nebunesc, e un disc de zgomot, ce cuprinde diferite aspecte și medii, toate bazate pe experiențe pe scenă sau în drumul meu, în situații în care zgomotul este prezent, dar ne-am acomodat cu el atât de bine, încât nici nu-l mai observăm."

The Cure va încheia în curând turneul de aniversare a 40 de ani de activitate muzicală. În vară, acest turneu a adus trupa pentru prima oară în România. The Cure a concertat în Piața Constituției pe 22 iulie, formația fiind acompaniată în deschidere de trupele Editors, God is An Astronaut, Coma și Days of Confusion.

Citește mai multe despre Robert SmithThe Cure
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers anunţă un nou album şi publică un posibil tracklist

Au trecut doar 2 ani de la ultimul album The Killers şi se pare că muzicienii pregătesc deja un nou...

Închide