Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Gorillaz, "Cracker Island" ft. Thundercat - AUDIO

Murdoc, Noodle, Russel și 2D, alias Gorillaz, propun pentru finalul de săptămână o piesă energizantă numită "Cracker Island". Piesa este lansată în colaborare cu reputatul basist Thundercat.

Publicat

pe

Gorillaz
Gorillaz

Odată cu lansarea noii piese "Cracker Island", Gorillaz adreasează și o invitație deschisă publicului de a se alătura mișcării "The Last Cult", în care Murdoc s-a autoproclamat Marele Lider.

"Este plăcut să fiu din nou aici, sunt cuprins de vibe-ul noii noastre melodii, ne aduce amintiri ciudate și înfricoșătoare cu lucruri care nu s-au întâmplat încă", a fost mesajul lui 2D.

AUDIO: Gorillaz - "Cracker Island" ft. Thundercat

În urmă cu aproape un an, Gorillaz lansa EP-ul  "Meanwhile", ce includea trei piese noi, fiecare marcând câte o colaborare. Realease-ul era conceput să aducă lumea pe ringul de dans, apărând ăn perioada party-urilor de final de vară din UK.

Cel mai recent LP Gorillaz a fost lansat în anul pandemic 2020. Lipsit de constrângerile unui album în sensul clasic, discul s-a intitulat "Strange Timez" a inclus piese precum "Momentary Bliss" cu Slowthai and Salves; "Désolé" cu Fatoumata Diawar; "Aries" cu Peter Hook și Georgia; "Friday 13th" cu Octavian, "Strange Timez" cu Robert Smith de la The Cure și "Pac-Man" cu Schoolboy. Pe ediția deluxe, ce a inclus 17 piese, s-au regăsit colaborări și cu St. Vincent și Earthgang, printre altele.

Anul acesta, trupa Gorillaz va concerta în premieră în România. Show-ul formației va avea loc în cadrul Electric Castle 2022, grupul fiind unul dintre headlierii festivalului. Gorillaz va urca pe Main Stage sâmbătă, pe 16 iulie. Găsiți programul complet al evenimentului, pe ore și scene, în articolul nostru.

Comentează

Trending