Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Robbie Williams a făcut o confesiune de suflet la București: „Pentru că voi existaţi, eu încă mai trăiesc!”

Cel de-al doilea concert al lui Robbie Williams de la București a fost plin de emoție, artistul dezvăluindu-și vulnerabilitățile prin mărturisirile făcute în fața celor aproximativ 12.000 de oameni.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Acesta ne-a purtat prin istoria sa muzicală şi personală, începând cu perioada Take That în care a suferit că nu era solistul principal, însă la un moment a prins încredere când a fost ales să fie el acela pentru piesa “Could It Be Magic”. De asemenea, nu a ezitat să expună un fragment necenzurat din primul videoclip al boyband-ului intitulat “Do What U Like”.

“Atunci când m-am alăturat trupei, am crezut că sunt într-un fel de gang, dar nu era aşa pentru că acei băieţi nu mă plăceau. Mă percepeau drept supărător, leneş, prost, deloc popular și asta m-a făcut să mă simt trist. Şi nu doar atât. Gary Barlow era solistul principal pe toate piesele. M-am gândit la momentul când voi primi şansa să fiu eu solist pe una din piese. Şi am primit această ocazie. Dar, erau atât de multe reguli făcute de management care mă ameninţa constant că voi fi dat afară din trupă.”

Un moment emoţionant a fost acela când a ales să cânte “Back For Good”, piesa care beneficiază de un videoclip filmat în 1995 în care Robbie apare pentru ultima oară lângă băieţi, reuniunea lor pentru un nou album şi o serie de concerte având loc 15 ani mai târziu. “Eram fericit pentru ei, erau mai mari decât în trecut. Şi mi-am spus: dacă nu îi poţi bate, alătură-te lor.”

“Într-o zi, după cel de-al treilea album, am realizat că nu mă mai pot concedia, aşa că am încălcat toate regulile. M-am dus la Glastonbury şi am petrecut timp cu o anumită trupă.”

Motivaţionala “Don’t Look Back în Anger” a fost următoarea inclusă în setlist, un fel de armistiţiu de pace cu membrii TT şi cu cei de la Oasis cu care a fost în conflict şi după acei ani. Revenirea tuturor la sentimente mai bune a lăsat drumul liber, fiind multe speculaţii privind un nou viitor turneu alături de foştii colegi din trupă cu care a cunoscut faima.

Concert Robbie Williams la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În 2018, cu ajutorul unei mame surogat, se năştea una din fetiţele artistului Colette sau Coco aşa cum este alintată de părinţi. Ziua fetiţei s-a suprapus cu cea a concertului de la Bucureşti, motiv important pentru a fi marcat în timpul acestuia:

“De toate lucrurile de care fugeam, trebuia de fapt să fug înspre ele. În anii ’90, aveam două reguli: nu mă voi însura niciodată şi nu voi avea copii. Sunt împreună cu soţia mea de 18 ani şi am 4 copii. Îi ador, sunt întreaga mea lume. Ei reprezintă motivul pentru care fac totul. Iar astăzi este o zi specială pentru că este ziua fetiţei mele mici, Coco. Avea 4 ani, iar acum a împlinit 5 ani. Să ştiţi că este cel mai amuzant om pe care l-ai putea întâlni. Are cel mai mare suflet şi este în acelaşi timp şi dură. Te iubesc, Coco. Aici este tatăl tău, în Bucureşti, care îţi va cânta alături de oameni frumoşi de aici un cântec. La mulţi ani!”

Filmarea acestui moment a fost publicată post eveniment de soția artistului, Ayda Field Williams.

Artistul a interacţionat cu multi membri din public, a oferit tricouri în timpul melodiei “Candy”, a dedicat piese celor aflati in primele rânduri, plus că a existat şi un moment în care a coborât printre o parte din cei prezenţi, glumind apoi:

“Am mers în audienţă ca să văd ce tip de oameni sunteţi. Pot spune că nu mai e că în anii ‘90. Unii oameni mi-au verificat temperatura, alţii au vrut să vadă dacă am mâncat suficient, iar doi oameni mi-au verificat părţile intime.”

Concert Robbie Williams la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Spre finalul concertului, am primit o nouă confesiune marcantă legată de viaţă sa, cu sinceritate şi lacrimi în ochi:

“Călătoria mea a fost frumoasă, dar cu multe momente cumplite. Pare că am fost născut cu o rană deschisă. Mult prea sensibil, aveam nevoia acută să fiu plăcut, iubit şi dacă nu se întâmpla aşa, resimţeam o imensă ruşine. Era dureros să trăieşti cu mintea mea ultrasensibilă. Chiar dacă am devenit cunoscut odată cu trupa, vocile din mintea mea se acutizau şi deveneau din ce în ce mai zgomotoase. Îmi spuneau că nu sunt demn de succesul pe care îl am, că nu pot cânta, că sunt gras, că arăt stupid şi că nu pot dansa. Aşadar, am încercat să extrag aceste voci din minte cu alcool şi droguri. Dar, totul a devenit din ce în ce mai rău. Am reuşit să renunţ la ele, nu mai consum alcool de 23 de ani, însă când reuşeşti să faci asta, rămâi fix aşa cum eşti tu. Sensibil, depresiv, anxios, izolat, cu frică de mulţime, dislexic, cu tulburare dismorfică corporală. Zilele deveneau din ce în ce mai lungi. Mă trezeam şi mă întrebam care e restul vieţii dacă tot ceea ce fac e să îndur totul. Două lucruri m-au ţinut pe planetă: soţia mea şi voi, fanii mei. Pentru că voi existaţi, eu încă mai trăiesc şi sunt foarte recunoscător. Vă mulţumesc că m-aţi protejat când nu ştiaţi că faceţi asta. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Revenirea lui Robbie Williams la Bucureşti s-a petrecut în cadrul festivalului Summer in the city organizat de Marcel Avram şi D&D East Entertainment. Citește întreaga recenzie aici.

Trending