Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kylie Minogue lansează piesa "New York City" de pe viitoarea compilație de Greatest Hits - AUDIO

Kylie Minogue revine în atenția publicului cu un anunț despre lansarea unei compilații: "Step Back In Time: The Definitive Collection" și cu o nouă piesă numită "New York City". Piesa ne trimite înapoi către sunetul dance al anilor '90 cu care s-a lansat Kylie și ne transportă în atmosfera colorată a orașului New York. Ascultă piesa în articolul de mai jos.
Kylie - New York City

Kylie - New York City

După ultimul său album din 2018, "Golden", Kylie Minogue nu stă mult pe bară și revine cu un anunț pentru un nou material discografic care reunește 42 de piese de succes din cariera artistei. Materialul va fi lansat pe 28 iunie și va purta numele  "Step Back In Time: The Definitive Collection".

Pe acest material va fi prezentă și o piesă proaspătă, pe care artista a lansat-o sub formă audio pe 3 mai, numită "New York City". Piesa a fost compusă inițial pentru albumul "Golden", dar a rămas pentru a fi lansată mai târziu. Sunetul dance al piesei duce înapoi către epoca de debut a cântăreței, așa că alegerea a fost una foarte potrivită.

Versurile invită la dans și la bucuria de a privi către diversitatea și culoarea din acest oraș al visurilor, New York.

 


Citește mai multe despre Kylie Minogue
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finala "Cântă acum cu mine" a fost câștigată de Ludmila Danilceac din Republica Moldova - VIDEO

Duminică, 5 mai 2019 a avut loc finala primei ediții a concursului televizat "Cântă acum cu mine". 14 participanți s-au...

Închide