Urmărește-ne în Social Media

Sia - Gimme Love

Sia a lansat un videoclip amuzant, luminos şi optimist pentru piesa "Gimme Love". Fanii au de ce să fie încântaţi, deoarece acest single prefaţează primul album al artistei australiene după 8 ani de pauză.

"Gimme Love" este o piesă încărcată de optimism, pozitivitate şi speranţă. Labradorul pare a fi laitmotivul videoclipului, iar figura blănoasă cu dansuri genţile e probabil aceeaşi Maddie Ziegler, nelipsita din clipurile pieselor Sia. Sau ar putea fi chiar Sia, având în vedere peruca uriaşă care îi acoperă faţa. De altfel artistă a inclus-o pe Maddie şi în filmul său de lung metraj, care a reuşit performanţa să fie nominalizat şi la Glob de Aur, dar şi la Zmeura de Aur.

Acum Sia a revenit la ce ştie să facă mai bine şi anume la muzică şi ne oferă din nou piese cu sunet de imn. Acest single a debutat de fapt în septembrie 2023, iar acum primim videoclipul său oficial. Tot la început de toamnă anunţa Sia şi albumul sau nou, "Reasonable Woman". Este primul său LP în ultimii 8 ani şi vine după "This is Acting" din 2016.

Noul disc se va lansa în primăvara anului 2024, prin Atlantic Records. Sia ne-a mai oferit un single catchy în 2022, "Unstoppable". În ultimii ani muziciană a revenit la prima iubire şi anume compoziţia muzicală. A compus piesele "Violet Chemistry" şi "Muddy Feet" de pe noul album al lui Miley Cyrus, "Endless Summer Vacation", care a strâns deja multiple discuri de platină.

A apărut de asemenea alături de Labrinth pentru a interpreta piesa "Thunderclouds", de pe albumul colaborativ al proiectului muzical LSD. Recent a apărut şi un clip cu o piesă Sia încă nelansata şi care s-a auzit în mod neaşteptat pe durata Cupei Mondiale de Fotbal Feminin 2023. Artistă le-a permis celor de la Fox Sports să folosească track-ul, alături de alte hituri ale sale, "Chandelier", "Titanium", "Unstoppable", "Alive", "Cheap Thrills".

Sia a dezvăluit public în mai 2023 că a fost diagnosticată cu autism, sau mai bine zis că se află în spectrul acestei afecţiuni. Cântăreaţă afirmă că abia în ultimii doi ani a devenit ea însăşi.

Comentarii

Muzică nouă

Sia şi Kylie Minogue colaborează pe piesa "Dance Alone" - AUDIO

Sia revine în 2024 cu un album nou şi îl promovează cu single-ul proaspăt lansat "Dance Alone". Acest track este o colaborare cu Kylie Minogue, care se prezintă cu un sound minimalist. Ce alte colaborări ne-a pregătit Sia pentru album aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone
Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone │ FOTO: Sia

"Dance Alone" este primul single de pe noul album semnat Sia, "Reasonable Woman". El duce discografia artistei la 10 titluri şi acest LP va sosi pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Cele două artiste din Australia cântă un pop dansabil, numai bun de cluburi, care sună simultan a anii '80 şi a începutul anilor 2000 şi Spice Girls.

Sia a mai colaborat cu Kylie Minogue pe albumul acesteia din 2024, "Kiss Me Once". Ea este menţionată drept compozitor al piesei "Sexercize". În ce priveşte noul album al creatoarei lui "Chandelier", el va include colaborări cu Chaka Khan, Labrinth, Paris Hilton şi mulţi alţii. Mai sunt şi alte nume de care aţi auzit, precum Greg Kurstin, Benny Blanco şi Rosalia, toţi apărând pe acelaşi disc nou.

Sia îi numeşte mai degrabă "prieteni" pe aceştia decât nişte simpli colaboratori. Avem şi tracklist-ul lui "Reasonable Woman", pe care îl puteţi vedea mai jos:

 1. Little Wing
 2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
 3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
 4. I Had A Heart
 5. Gimme Love
 6. Nowhere To Be
 7. Towards The Sun
 8. Incredible (feat. Labrinth)
 9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
 10. I Forgive You
 11. Wanna Be Known
 12. One Night
 13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
 14. Go On
 15. Rock And Balloon

Sia a mai lansat o piesă de pe viitorul album în 2023, în septembrie, "Gimme Love". Kylie Minogue trece printr-o perioadă bună, după ce tocmai a câştigat al doilea său premiu Grammy din carieră, pentru hitul din 2023 "Padam Padam". Acesta a primit distincţia pentru "Best Pop Dance Recording" şi apare pe albumul său "Tension".

Au trecut între timp 7 ani de la ultimul album complet nou de la Sia, "This is Acting".

Citește în continuare