Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

James Hetfield (Metallica) dă replici unui criminal în serie, debutând în rol de polițist

"Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile", filmul ce îl are în centrul atenției pe criminalul Ted Bundy, a apărut în cinematografele din România. Distribuția conține nume sonore, printre acestea numărându-se și James Hetfield (Metallica).
James Hetfield în rol de pollițist în fimul

James Hetfield în rol de pollițist în fimul "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile"

Platformele online au vuit cu diverse trailere și lansări legate de cea mai recentă producție ce prezintă aspecte din viața lui Ted Bundy. Printre actori ca Zac Efron, Lily Collins, Kaya Scodelario sau John Malkovich, publicul a putut să remarce și prezența solistului Metallica, James Hetfield.

Hetfield și-a făcut debutul actoricesc în această peliculă, interpretându-l pe ofițerul Bob Hayward. El a fost polițistul care l-a arestat pentru prima oară pe Bundy. Acest episod este important pentru că a dat startul reacției în lanț (arestări, evadări, investigații, procese) ce s-a încheiat prin execuția ucigașului.

Deși jocul actoricesc al lui Hetfield a fost apreciat de colegii de pe platourile de filmare, rolul său nu a necesitat un talent remarcabil. Personajul Bob Hayward are puține replici și apare pentru câteva minute (momentul arestării și prezența în secția de poliție). Hetfield a mai apărut pe micile şi marile ecrane, de obicei în rol propriu, dar e prima oară când joacă un personaj dramatic.

Vezi și: Metallica revine la București în august 2019

Filmul "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" spune povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit, Liz Kendall (nume real, Elizabeth Kleopfer). Liz, o tânără ce își crește singură copilul, îl întâlnește pe fermecătorul Ted și se îndrăgostește până peste cap de acesta. Cei doi par cuplul ideal până într-o zi, când totul se prăbușește, și viața lor se face țăndări. Ted este arestat și condamnat pentru o serie de crime extrem de violente. Viața lui Liz se transformă rapid într-un coșmar, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să realizeze că acest om cu care își împărțise existența ar putea fi, de fapt, un criminal.

Filmul se află în strânsă legătură cu "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes", o mini-serie documentar care aduce în fața publicului povestea lui Bundy, precum și interviuri cu acesta, cu membri ai familiei, prieteni, victime care au supraviețuit și oameni ai legii care au lucrat la acest caz. Ambele producții sunt regizate de Joe Berlinger.

"Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" a avut premiera pe 26 ianuarie în cadrul Festivalului de Film Sundance, apărând și în țara noastră la începutul acestei luni. Pelicula a ocupat locul al treilea în Box Office-ul local, fiind vizionată de 10.809 spectatori.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre James Hetfield
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue lansează piesa "New York City" de pe viitoarea compilație de Greatest Hits - AUDIO

Kylie Minogue revine în atenția publicului cu un anunț despre lansarea unei compilații: "Step Back In Time: The Definitive Collection"...

Închide