Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7

Seara de 20 octombrie a adus prima rundă de confruntări din sezonul al șaptelea al emisiunii Vocea României de pe PROTV. I-am aflat pe primii 11 concurenți care vor cânta în live-uri: șapte câștigători și patru transferați în alte echipe.

Publicat

pe

Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7
Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7

Primele șapte dueluri de la Vocea României 2017 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

 1. Echipa Chirilă: Meriam Jane Ndubuisi vs. Ioana Cristodorescu
 2. Echipa Loredana: Jeannette Curta vs. Bogdan Stănică
 3. Echipa Smiley: Anne-Marie Ionescu vs. Paul Bătinaș
 4. Echipa Despot: Catarina Sandu vs. Răzvan Mărcuci
 5. Echipa Smiley: Cristian Prăjescu vs. Amir Arafat
 6. Echipa Despot: Doina Spătaru vs. Andreea Dragu
 7. Echipa Chirilă: Raluca Ursu vs. Daria Grigoraș

Din cele șapte dueluri, patru pierzători au fost salvați de alți antrenori - Răzvan Mărcuci, Cristian Prăjescu, Doina Spătaru și Raluca Ursu, iar trei au fost eliminați din concurs: Ioana Cristodorescu, Jeannette Curta și Anne-Marie Ionescu.

În urma show-ului, ies în evidență duelurile orchestrate de Tudor Chirilă: un început în forță și un final exploziv - "Welcome To The Jungle" (Guns N' Roses) cu două voci feminine. Totodată, observăm că toți concurenții lui Adrian Despot rămân în concurs, pierzătorii fiind preluați de Loredana și Smiley. În continuare, vă prezentăm firul epic al emisiunii.

Început în forță în stil Chirilă: Meriam Jane Ndubuisi vs. Ioana Cristodorescu

Primul duel al serii s-a dat în echipa lui Tudor, între Meriam Jane Ndubuisi și Ioana Cristodorescu, pe "A Hard Day's Night", melodie din repertoriul The Beatles. Meriam a ieșit în evidență, după cum a subliniat și Loredana, chiar dacă, potrivit lui Smiley, cele două voci s-au completat. Vecinul de scaun a vizualizat duelul ca o ceartă între fete, una transformată într-un "duel de decibeli". Despot a considerat piesa drept o provocare prea mare pentru etapa duelurilor, el și Tudor având percepții diferite asupra duratei cântecului, solistul Vița de vie considerând momentul prea lung.

Tudor Chirilă a ales-o pe Jane. Meriam Jane Ndubuisi. Din păcate pentru Ioana Cristodorescu, niciun alt antrenor nu a chemat-o în echipă, aceasta părăsind concursul.

Jeannette Curta vs. Bogdan Stănică - Ieșire din scenă în două acte

Lupta s-a mutat apoi în tabăra Loredanei. Cântăreața i-a selectat pe Jeannette Curta și Bogdan Stănică pentru a se duela pe "On My Own", duetul din 1986 cu care Patti LaBelle și Michael McDonald au fost nominalizați la premiile Grammy, un an mai târziu.

Cei doi concurenți au "fuzionat" pe scenă, melodia romantică fiind pe placul lui Smiley, care a fost surprins de interpretarea lui Bogdan. Tudor Chirilă a fost de părere că cei doi au cântat "fiecare pe șina lui". Bogdan Stănică a fost recomandarea lui Tudor pentru Loredana, însă nu s-a sfiit să încerce să i-o fure apoi pe Jeannette. "Pentru maturitate și posibilitatea de interpretate ușor mai adâncă a cântecelor", Despot ar fi optat pentru Jeannette. Loredanei i-a plăcut însă riscul și a mers mai departe cu Bogdan.

Atât Tudor, cât și Smiley au vrut s-o atragă pe Jeannette în echipa lor, cei doi întorcându-se pentru ea și la audițiile pe nevăzute. Concurenta a optat pentru Smiley, însă acesta a renunțat la ea, după salvarea lui Răzvan Mărcuci.

Anne-Marie Ionescu vs. Paul Bătinaș - duel stresant pentru Smiley

Anne-Marie Ionescu și Paul Bătinaș au fost primii concurenți din echipa lui Smiley care au intrat la duel, melodia aleasă de antrenor fiind hitul de anul trecut al tânărului Shawn Mendes: "Mercy". Cei doi au reușit să-l enerveze pe Smiley, iar alegerea lui a stârnit reacții la final: "Au reușit și să mă enerveze, ceea ce se întâmplă rar!"

"L-am ales pe Paul pentru că mi se pare că are stofă de artist și o voce deosebită. Are și o prezență deosebită, se aruncă mai mult", a argumentat antrenorul.

Alegerea a nemulțumit-o pe Anne-Marie, care s-a simțit trădată și nemulțumită. "Vreau să rămân din toată inima, vreau să arăt ce pot mai departe și vreau să-ți pară rău!", i-a adresat ea fostului ei antrenor.

Reacția i-a plăcut lui Adrian Despot, care i-a apreciat determinarea. Din păcate pentru Anne-Marie, ea a fost eliminată ulterior, după ce Adrian Despot a salvat-o pe Raluca Ursu, din echipa lui Chirilă.

Catarina Sandu vs. Răzvan Mărcuci

Primul duel propus de Adrian Despot i-a adus pe scenă pe Catarina Sandu, concurentă din Chișinău și pe Răzvan Mărcuci. Au cântat piesa "Up Rising", de pe albumul MUSE - "The Resistance" din 2009. Piesa a scos-o din zona de confort pe Catarina.

Tudor Chirilă nu a apreciat interpretarea celor doi. Smiley ar fi optat pentru Răzvan, sesizând și el greșelile în interpretare. Loredana a fost indecisă.

"Catarina, ai fost o revelație pentru mine. Ai reușit să te transformi dintr-o fată inocentă într-o bestie, bestia de care aveam nevoie în acest cântec", i-a spus Adrian Despot. "Catarina are o forță și o dorință extrem de mare de a reuși. Catarina este un diamant într-o perpetuă stare de șlefuire", și-a argumentat apoi alegerea.

Loredana și Smiley au încercat să-l fure pe Răzvan Mărcuci. Acesta a optat pentru echipa lui Smiley, amintindu-și de regretul acestuia când nu a fost ales la "blind"-uri. Alegerea sa a scos-o din concurs pe Jeannette.

Cristian Prăjescu vs. Amir Arafat - două lumi diferite

Cel de-al doilea duel din echipa lui Smiley i-a avut protagoniști pe Cristian Prăjescu și Amir Arafat. "Amir trebuie să învețe moderația și Cristian trebuie să învețe sălbăticia", a argumentat Smiley alegerea oponenților. Duelul a ajuns pe "Breakeven", piesa irlandezilor The Script, extrasă de pe albumul lor de debut din 2008.

"Timbrul lui Amir mi-a plăcut mai mult. Felicitări lui Smiley pentru alegerea piesei!", a exclamat Tudor Chirilă. "Am văzut un clash între două lumi - una academică, curată și o lume mai degrabă, artistică. Amir știe niște trucuri, știe când să răgușească vocea. A fost un moment bun, cu imperfecțiunile lui", a fost părerea lui Adi Despot.

Smiley merge mai departe cu Amir, iar Tudor Chirilă îl salvează pe Cristian Prăjescu.

Doina Spătaru vs. Andreea Dragu - emoții cu happyend

Adrian Despot le alege pe Doina Spătaru și Andreea Dragu pentru cel de-al doilea duel. "Deeper" este o piesă pop de la Ella Eyre, de pe albumul "Feline" din 2015. Loredana este de-a dreptul încântată: "Foarte tare momentul, felicitări! Ați fost vii, ați fost sincere!". Despot se simte mândru de interpretarea lor și face alegerea după un flashback la audiții. Andreea îi retrezește reflexul care i-a întors scaunul, chiar dacă "Doina este foarte muzicală, foarte talentată". Din fericire, Loredana o salvează, dorind să pregătească un moment live cu saxofonul.

"Mă interesează să lucrez cu oameni muzicali, cu oameni care au deja un background pe care să pot să construiesc", declară Loredana.

Raluca Ursu vs. Daria Grigoraș - Montaj de final memorabil

Concurentele lui Tudor, Raluca Ursu și Daria Grigoraș aud pentru prima dată "Welcome To the Jungle" (Guns N' Roses), apoi o cântă, în regia antrenorului. Efectul e ca la teatru, finalul emisiunii se imprimă în mintea telespectatorului.

"Este de admirat felul în care și-au asumat această piesă", spune Tudor.  "Recunosc că am fost reticent… dar a fost un moment bestial! Bravo, felicitări! Este a mia dovadă cât de mișto e muzica rock, poți să te urci pe scenă și să urli, să te simți fantastic, de parcă te naști a doua oară", declară Adi Despot, uimit și de modul în care fetele au replicat cadența verbală a lui Axl Rose.

Tudor merge mai departe cu Daria Grigoraș, însă Raluca este salvată de Adi Despot.

"Concursul ăsta este despre două lucruri: despre voce și despre speranță. Când să fie speranță, dacă nu la 16 ani???", încheie Tudor îmbrățișându-le pe cele două concurente.

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

Trending