Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7

Seara de 20 octombrie a adus prima rundă de confruntări din sezonul al șaptelea al emisiunii Vocea României de pe PROTV. I-am aflat pe primii 11 concurenți care vor cânta în live-uri: șapte câștigători și patru transferați în alte echipe.

Publicat

pe

Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7
Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7

Primele șapte dueluri de la Vocea României 2017 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Chirilă: Meriam Jane Ndubuisi vs. Ioana Cristodorescu
  2. Echipa Loredana: Jeannette Curta vs. Bogdan Stănică
  3. Echipa Smiley: Anne-Marie Ionescu vs. Paul Bătinaș
  4. Echipa Despot: Catarina Sandu vs. Răzvan Mărcuci
  5. Echipa Smiley: Cristian Prăjescu vs. Amir Arafat
  6. Echipa Despot: Doina Spătaru vs. Andreea Dragu
  7. Echipa Chirilă: Raluca Ursu vs. Daria Grigoraș

Din cele șapte dueluri, patru pierzători au fost salvați de alți antrenori - Răzvan Mărcuci, Cristian Prăjescu, Doina Spătaru și Raluca Ursu, iar trei au fost eliminați din concurs: Ioana Cristodorescu, Jeannette Curta și Anne-Marie Ionescu.

În urma show-ului, ies în evidență duelurile orchestrate de Tudor Chirilă: un început în forță și un final exploziv - "Welcome To The Jungle" (Guns N' Roses) cu două voci feminine. Totodată, observăm că toți concurenții lui Adrian Despot rămân în concurs, pierzătorii fiind preluați de Loredana și Smiley. În continuare, vă prezentăm firul epic al emisiunii.

Început în forță în stil Chirilă: Meriam Jane Ndubuisi vs. Ioana Cristodorescu

Primul duel al serii s-a dat în echipa lui Tudor, între Meriam Jane Ndubuisi și Ioana Cristodorescu, pe "A Hard Day's Night", melodie din repertoriul The Beatles. Meriam a ieșit în evidență, după cum a subliniat și Loredana, chiar dacă, potrivit lui Smiley, cele două voci s-au completat. Vecinul de scaun a vizualizat duelul ca o ceartă între fete, una transformată într-un "duel de decibeli". Despot a considerat piesa drept o provocare prea mare pentru etapa duelurilor, el și Tudor având percepții diferite asupra duratei cântecului, solistul Vița de vie considerând momentul prea lung.

Tudor Chirilă a ales-o pe Jane. Meriam Jane Ndubuisi. Din păcate pentru Ioana Cristodorescu, niciun alt antrenor nu a chemat-o în echipă, aceasta părăsind concursul.

Jeannette Curta vs. Bogdan Stănică - Ieșire din scenă în două acte

Lupta s-a mutat apoi în tabăra Loredanei. Cântăreața i-a selectat pe Jeannette Curta și Bogdan Stănică pentru a se duela pe "On My Own", duetul din 1986 cu care Patti LaBelle și Michael McDonald au fost nominalizați la premiile Grammy, un an mai târziu.

Cei doi concurenți au "fuzionat" pe scenă, melodia romantică fiind pe placul lui Smiley, care a fost surprins de interpretarea lui Bogdan. Tudor Chirilă a fost de părere că cei doi au cântat "fiecare pe șina lui". Bogdan Stănică a fost recomandarea lui Tudor pentru Loredana, însă nu s-a sfiit să încerce să i-o fure apoi pe Jeannette. "Pentru maturitate și posibilitatea de interpretate ușor mai adâncă a cântecelor", Despot ar fi optat pentru Jeannette. Loredanei i-a plăcut însă riscul și a mers mai departe cu Bogdan.

Atât Tudor, cât și Smiley au vrut s-o atragă pe Jeannette în echipa lor, cei doi întorcându-se pentru ea și la audițiile pe nevăzute. Concurenta a optat pentru Smiley, însă acesta a renunțat la ea, după salvarea lui Răzvan Mărcuci.

Anne-Marie Ionescu vs. Paul Bătinaș - duel stresant pentru Smiley

Anne-Marie Ionescu și Paul Bătinaș au fost primii concurenți din echipa lui Smiley care au intrat la duel, melodia aleasă de antrenor fiind hitul de anul trecut al tânărului Shawn Mendes: "Mercy". Cei doi au reușit să-l enerveze pe Smiley, iar alegerea lui a stârnit reacții la final: "Au reușit și să mă enerveze, ceea ce se întâmplă rar!"

"L-am ales pe Paul pentru că mi se pare că are stofă de artist și o voce deosebită. Are și o prezență deosebită, se aruncă mai mult", a argumentat antrenorul.

Alegerea a nemulțumit-o pe Anne-Marie, care s-a simțit trădată și nemulțumită. "Vreau să rămân din toată inima, vreau să arăt ce pot mai departe și vreau să-ți pară rău!", i-a adresat ea fostului ei antrenor.

Reacția i-a plăcut lui Adrian Despot, care i-a apreciat determinarea. Din păcate pentru Anne-Marie, ea a fost eliminată ulterior, după ce Adrian Despot a salvat-o pe Raluca Ursu, din echipa lui Chirilă.

Catarina Sandu vs. Răzvan Mărcuci

Primul duel propus de Adrian Despot i-a adus pe scenă pe Catarina Sandu, concurentă din Chișinău și pe Răzvan Mărcuci. Au cântat piesa "Up Rising", de pe albumul MUSE - "The Resistance" din 2009. Piesa a scos-o din zona de confort pe Catarina.

Tudor Chirilă nu a apreciat interpretarea celor doi. Smiley ar fi optat pentru Răzvan, sesizând și el greșelile în interpretare. Loredana a fost indecisă.

"Catarina, ai fost o revelație pentru mine. Ai reușit să te transformi dintr-o fată inocentă într-o bestie, bestia de care aveam nevoie în acest cântec", i-a spus Adrian Despot. "Catarina are o forță și o dorință extrem de mare de a reuși. Catarina este un diamant într-o perpetuă stare de șlefuire", și-a argumentat apoi alegerea.

Loredana și Smiley au încercat să-l fure pe Răzvan Mărcuci. Acesta a optat pentru echipa lui Smiley, amintindu-și de regretul acestuia când nu a fost ales la "blind"-uri. Alegerea sa a scos-o din concurs pe Jeannette.

Cristian Prăjescu vs. Amir Arafat - două lumi diferite

Cel de-al doilea duel din echipa lui Smiley i-a avut protagoniști pe Cristian Prăjescu și Amir Arafat. "Amir trebuie să învețe moderația și Cristian trebuie să învețe sălbăticia", a argumentat Smiley alegerea oponenților. Duelul a ajuns pe "Breakeven", piesa irlandezilor The Script, extrasă de pe albumul lor de debut din 2008.

"Timbrul lui Amir mi-a plăcut mai mult. Felicitări lui Smiley pentru alegerea piesei!", a exclamat Tudor Chirilă. "Am văzut un clash între două lumi - una academică, curată și o lume mai degrabă, artistică. Amir știe niște trucuri, știe când să răgușească vocea. A fost un moment bun, cu imperfecțiunile lui", a fost părerea lui Adi Despot.

Smiley merge mai departe cu Amir, iar Tudor Chirilă îl salvează pe Cristian Prăjescu.

Doina Spătaru vs. Andreea Dragu - emoții cu happyend

Adrian Despot le alege pe Doina Spătaru și Andreea Dragu pentru cel de-al doilea duel. "Deeper" este o piesă pop de la Ella Eyre, de pe albumul "Feline" din 2015. Loredana este de-a dreptul încântată: "Foarte tare momentul, felicitări! Ați fost vii, ați fost sincere!". Despot se simte mândru de interpretarea lor și face alegerea după un flashback la audiții. Andreea îi retrezește reflexul care i-a întors scaunul, chiar dacă "Doina este foarte muzicală, foarte talentată". Din fericire, Loredana o salvează, dorind să pregătească un moment live cu saxofonul.

"Mă interesează să lucrez cu oameni muzicali, cu oameni care au deja un background pe care să pot să construiesc", declară Loredana.

Raluca Ursu vs. Daria Grigoraș - Montaj de final memorabil

Concurentele lui Tudor, Raluca Ursu și Daria Grigoraș aud pentru prima dată "Welcome To the Jungle" (Guns N' Roses), apoi o cântă, în regia antrenorului. Efectul e ca la teatru, finalul emisiunii se imprimă în mintea telespectatorului.

"Este de admirat felul în care și-au asumat această piesă", spune Tudor.  "Recunosc că am fost reticent… dar a fost un moment bestial! Bravo, felicitări! Este a mia dovadă cât de mișto e muzica rock, poți să te urci pe scenă și să urli, să te simți fantastic, de parcă te naști a doua oară", declară Adi Despot, uimit și de modul în care fetele au replicat cadența verbală a lui Axl Rose.

Tudor merge mai departe cu Daria Grigoraș, însă Raluca este salvată de Adi Despot.

"Concursul ăsta este despre două lucruri: despre voce și despre speranță. Când să fie speranță, dacă nu la 16 ani???", încheie Tudor îmbrățișându-le pe cele două concurente.

Comentează

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tudor Chirilă este musafir în "Sufrageria Irinei", un concept muzical pe care Irina Rimes îl aduce la Sala Palatului

Pe 13 martie, Irina Rimes va susține un concert de neratat, unde fanii săi, și nu numai, sunt invitați să asculte cele mai apreciate piese din repertoriul său. "Sufrageria Irinei" se va bucura și de prezența unor invitați speciali, cum este Tudor Chirilă.

Publicat

pe

Tudor Chirilă și Irina Rimes
Tudor Chirilă și Irina Rimes │ FOTO: capturi YouTube

Mai sunt doar câteva zile până la "Sufrageria Irinei", concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului din București. Irina a păstrat legătura cu fanii săi legat de acest eveniment, cel mai recent demers în acest sens fiind un clip video în care oferea indicii despre un invitat special.

"E înalt. Are ** ani și poartă tricou alb. Suntem în beef (n.r. ciondăneală) constant. Îi plac femeile în tricou alb și n-are chef mereu."

Prin această "ghicitoare", Irina Rimes a făcut trimitere la câteva piese din repertoriul lui Chirilă / Vama Veche - "18 ani", "Fata în boxeri și tricoul alb" și "Nu am chef azi". Fanii și-au dat imediat seama despre ce artist este vorba și au înștiințat-o pe Irina în comentarii.

După câteva ore, cântăreața a confirmat prezența lui Tudor Chirilă în concertul de la Sala Palatului cu un clip din culisele evenimentului, de la repetiții.

Mai mult, începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending