Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Duel la Vocea României: Smiley îl alege pe Paul Bătimaș, stârnind-o pe Anne-Marie împotriva sa - VIDEO

Cu prilejul primului duel din echipa sa, din sezonul al șaptelea de Vocea României, Smiley renunță la Anne-Marie Ionescu, întorcând-o împotriva sa. El optează pentru Paul Bătinaș, care va cânta în live-uri.

Paul Bătinaș câștigă duelul cu Anne-Marie Ionescu

Anne-Marie Ionescu și Paul Bătinaș au fost primii concurenți din echipa lui Smiley care au intrat la duel, melodia aleasă de antrenor fiind hitul de anul trecut al tânărului Shawn Mendes: "Mercy". Cei doi au reușit să-l enerveze pe Smiley, iar alegerea lui a stârnit reacții la final: "Au reușit și să mă enerveze, ceea ce se întâmplă rar!"

"Foarte intim, duetul vostru! Anne Marie ești foarte strălucitoare în seara asta. Ai o vocea foarte frumoasă!", i-a spus Loredana care a remarcat și emoțiile lui Paul.

Adrian Despot a urmărit duelul și prin reacțiile antrenorului: "Smiley a trăit cel mai intens momentul. A fost un duet foarte echilibrat".

"Mi s-a părut că piesa a fost prea joasă pe registrul grav pentru Paul. Anne-Marie a fost mai echilibrată pe acest duet", a fost de părere Tudor Chirilă recomandându-i vecinului de scaun să o aleagă pe concurentă.

"Mă bucur că ați găsit liantul ăsta care să vă lege în cântec!", a spus Smiley, alegându-l însă pe Paul.  "L-am ales pe Paul pentru că mi se pare că are stofă de artist și o voce deosebită. Are și o prezență deosebită, se aruncă mai mult", a argumentat antrenorul.

Alegerea a nemulțumit-o pe Anne-Marie, care s-a simțit trădată și nemulțumită. "Vreau să rămân din toată inima vreau să arăt ce pot mai departe și vreau să-ți pară rău!", i-a adresat ea fostului ei antrenor. Reacția i-a plăcut lui Adrian Despot, care i-a apreciat determinarea. Din păcate pentru Anne-Marie, ea a fost eliminată ulterior, după ce Adrian Despot a salvat-o pe Raluca Ursu, din echipa lui Chirilă.

"Mi s-a părut foarte tare ce a zis (...) A cântat suficient de bine și dacă are și temperament, cu atât mai mult...", a spus Despot. "Îmi plac oamenii motivați! Cu dolce far niente nu se face meseria asta!".

"Atitudinea asta mi se pare extrem de contra-productivă", a afirmat Tudor Chirilă despre reacția lui Anne-Marie. "Îmi trebuie mai mult timp decât îmi permite emisiunea ca să ajung cu Anne Marie la un anumit nivel ca să câștig", și-a argumentat Smiley alegerea.

URMĂREȘTE DUELUL: Anne-Marie Ionescu versus Paul Bătinaș

Paul Bătinaș a cântat la audiții "Tennessee Whiskey", întorcând toate scaunele. Smiley l-a asemănat atunci cu Alex Mușat, concurentul în sezonul trecut, care a reprezentat România la Eurovision 2017. Paul, care a concurat în 2015 și la X Factor, a optat pentru Smiley, iar acum alegerea i-a fost răsplătită, urmând să evolueze în live-urile sezonului al șaptelea la Vocea României.

Citește mai multe despre Paul BătimașSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 își vindecă melancolia cu "Whiskey", alături de A$AP Rocky - AUDIO

Maroon 5 a lansat o nouă piesă de pe albumul "Red Pill Blues". Cu puțin "Whiskey", solistul Adam Levine devine...

Închide