Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Prince a lansat un nou clip, "Breakfast Can Wait" - VIDEOCLIP

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou videoclip intitulat "Breakfast Can Wait". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum" programat spre lansare la sfârșitul acestui an.
Prince

Prince

După ce a dat publicității coperta single-ului "Breakfast Can Wait", Prince a lansat şi videoclipul de promovare care poate fi urmărit mai jos. Pentru acest clip, Prince a lucrat cu Danielle Curiel, în vârstă de 18 ani, artistul păstrându-şi alegerea de a lucra doar cu oameni tineri, pentru că nu are timp de oameni bătrâni.

Piesa este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum", programat spre lansare la sfârșitul anului prin intermediul casei de discuri Kobalt Music Group. Ca și precedentele single-uri, "FixUrLifeUp", "Ain't Gonna Miss U When Ur Gone", "Extraloveable Reloaded", "Groovy Potential" și "Breakfast Can Wait" poate fi descărcat de pe site-ul 3rdeyegirl.com la prețul de 0.88 dolari.

Artwork-ul single-ului este de fapt o imagine ce îl prezintă pe comediantul american Chappelle costumat în Prince. Acesta are o emisiune de divertisment, "Chappelle's Show", iar unul din personaje sale este inspirat din comportament nonconformist al lui Prince.

"Plectrum Electrum" este înregistrat alături de trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Acesta se află în turneul "The Live Out Loud Tour 2013", care a demarat pe 15 aprilie în Vancouver şi va ajunge în oraşe precum Portland, Seattle, San Francisco, San Diego, Las Vegas sau Denver.

Prince - "Breakfast Can Wait"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai 2013, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care a împlinit anul acesta 55 de ani, a fost premiat pentru întreaga carieră.

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României: Stela Anița și Andrei Chermeleu, parteneri în viața de zi cu zi, concurenți la întors toate scaunele

Doi soliști parteneri - Stela Anița și Andrei Chermeleu - concurează la Vocea României din tabere diferite, iar un șofer...

Închide