Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Prince a dezvăluit coperta single-ului "Breakfast Can Wait" - FOTO

Dacă se îndoia cineva de faptul că Prince are simțul umorului, coperta single-ului "Breakfast Can Wait" tocmai a demonstrat că autoironia este la degetul mic al nonconformistului artist. Artwork-ul dezvăluit recent este inspirat din show-ul lui Dave Chappelle, în care comediantul îl imită pe Prince.
Prince

Prince

Prince a fost dintotdeauna o prezență "picantă" în peisajul industriei muzicale, reușind să-și creeze propriul stil, în afara barierelor societății și a stilurilor muzicale. Am putea spune că Prince este un personaj, imaginea sa fiind un etalon pentru unii sau o sursă de inspirație pentru alții. În cazul lui Dave Chappelle, arta se traduce prin comedie, așa încât sursa de inspirație a dus la nașterea unui alt personaj, în emisiunea de divertisment "Chappelle's Show". Similar celui din realitate, Prince interpretat de comediantul american are același comportament nonconformist, poate doar "puțin exagerat" pe alocuri.

Dave Chappelle "în pielea lui Prince"

Interesantă, însă, este reacția lui Prince la show-ul realizat de Dave Chappelle. Artistul a demonstrat încă o dată că atunci când vine vorba de creativitate, orice poate fi folosit în virtutea artei, chiar și autoironia. Așa se face că artwork-ul single-ului "Breakfast Can Wait" este de fapt o imagine ce îl prezintă pe Chappelle costumat în Prince. Coperta a fost dezvăluită recent pe canalul de Twitter al artistului, inaugurat chiar zilele trecute.

Prince - "Breakfast Can Wait" (artwork)

Prince - "Breakfast Can Wait" (artwork)

Coperta a venit însoțită și de un un teaser de prezentare a single-ului, deși melodia integrală fusese deja dezvăluită încă din februarie, odată cu apariția site-ului 3rd Eye Girl.

La sfârșitul acestui an Prince va lansa un nou album, intitulat "Plectrum Electrum". Materialul discografic este înregistrat alături de trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Momentan artistul se află în turneul "The Live Out Loud Tour 2013", care a demarat pe 15 aprilie în Vancouver şi va ajunge în oraşe precum Portland, Seattle, San Francisco, San Diego, Las Vegas sau Denver.

Prince - "Breakfast Can Wait" (TEASER)

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias revine cu "Turn The Night Up"- VIDEOCLIP

Enrique Iglesias petrece toată noaptea și se află pe urmele unei frumoase și misterioase domnișoare în noul său videoclip "Turn...

Închide