Urmărește-ne în Social Media

Prince - Baltimore (feat. Eryn Allen Kane)

Prince a lansat videoclipul piesei ”Baltimore”. Melodia este înregistrată împreună cu Eryn Allen Kane, o artistă debutantă, al cărei prim single, "Have Mercy", a fost lansat în urmă cu doar 2 luni.

Videoclipul piesei ”Baltimore” a fost regizat de Ralston Smith. Mesajul vizualului ar putea fi rezumat printr-un citat dintr-o declarație făcută de Prince, ce apare la finalul clipului:

“Sistemul nu mai funcționează. Va fi nevoie ca oamenii tineri să îl repare. Avem nevoi de noi idei, de o nouă viață...”

În 2014, Prince a lansat două albume: ”Art Official Age„, un album solo, si ”Plectrumelectrum„ înregistrat împreună cu 3rdeyegirl, trupa sa de fete.

Art Official Age” include piese în stilul consacrat al artistului, discul fiind produs, compus și interpretat de Prince și Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, melodiile încorporează un mix contemporan de soul, R&B și funk. Liniile melodice au fost concepute pentru a scoate în evidență timbrul distinctiv al lui Prince.

Plectrumelectrum„ conține piese interpretate live în cadrul turneului Hit and Run din Marea Britanie susținut de Prince alături de Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) și Ida Nielsen (bass). Concertele de pe teritoriul britanic au primit aprecieri din partea criticilor de profil, publicația The Guardian scriind într-una din cronici că trupa oferă publicului cel mai bun funk-rock din lume.

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, un artist complet și o legendă vie care continuă să își reinventeze stilul și să creeze noi tendințe în industria muzicală.

PUBLICITATE
Comentarii