Urmărește-ne în Social Media

Prince & 3RDEYEGIRL - MARZ

Prince readuce în mainstream febra rock 'n' roll-ului cu noul single ”MARZ”. Piesa cu sound old-school este extrasă de pe albumul "Plectrumelectrum", înregistrat împreună cu 3rdeyegirl.

Prince continuă promovarea albumului "Plectrumelectrum" lansat în septembrie 2014 printr-un nou videoclip, ”MARZ”. Fără prea multe artificii regizorale, muzicianul cântă în noul clip alături de trupa sa de fete, 3rdeyegirl, imaginile defocusate și culorile tari fiind elementele introduse suplimentar pentru un efect old-school.

Discul "Plectrumelectrum" conține piese interpretate live în cadrul turneului Hit and Run din Marea Britanie susținut de Prince alături de Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) și Ida Nielsen (bass). Concertele de pe teritoriul britanic au primit aprecieri din partea criticilor de profil, publicația The Guardian scriind într-una din cronici că trupa oferă publicului cel mai bun funk-rock din lume.

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, un artist complet și o legendă vie care continuă să își reinventeze stilul și să creeze noi tendințe în industria muzicală.

PUBLICITATE
Comentarii