Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

CLIPUL ZILEI: Diamond Baby – ”The Last Rock Star” cu Lemmy! (Video)

Diamond Baby

Diamond Baby este noul proiect muzical al fostului baterist de la Guns ‘N’ Roses și Velvet Revolver, Matt Sorum.

Trupa a lansat single-ul de debut, ”The Last Rock Star”, pentru care a realizat și un videoclip, pe care îl puteți urmări mai jos.

Diamond Baby

Clipul include apariția unor invitați speciali fără de care videoclipul ar fi fost banal. Mai exact, vorbim despre Lemmy de la Motorhead și actorii Verne Troyer, Juliette Lewis și Jane Lynch, care este chiar vecină cu Sorum.

Lemmy video Diamond Baby

Potrivit revistei Rolling Stone, Matt Sorum a declarat că albumul de debut al trupei Diamond Baby este finalizat, dar încă nu a fost stabilită o dată de lansare.

Bateristul de la Velvet Revolver s-a văzut nevoit să înceapă noi proiecte muzicale, având în vedere că formația se află într-o pauză din 2008, iar Slash a declarat recent că vor trece cel puțin doi ani până când grupul va înregistra un nou material discografic.

Diamond Baby este formată din Mr.Fitz la bas, Baron Von Storm (Matt Sorum) la tobe, Lisa The Lover la clape, Duke Oz la chitară și solista Ace Of Diamonds.

Citește mai multe despre Guns N' RosesMotörheadSlashVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bush revine după 10 ani cu un nou single (Audio)

Trupa Bush revine cu un nou single, intitulat ”The Sound Of Winter”, ce poate fi ascultat mai jos. În 2001...

Închide