Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Iggy Pop cântă la Tuborg Green Fest Peninsula

Iggy Pop va concerta în premieră în România alături de formaţia sa, Iggy and the Stooges, în cadrul Tuborg Green Fest Peninsula 2011. Considerat un pionier al punk-ului, Iggy îi... Continuare »

Iggy Pop va concerta în premieră în România alături de formaţia sa, Iggy and the Stooges, în cadrul Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Considerat un pionier al punk-ului, Iggy îi va încânta pe peninsulari pe 27 august cu melodii ca Lust for Life, Passenger, Real Wild Child, China Girl sau Tonight, care au influenţat generaţii întregi de artişti.

Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula se va desfăşura în perioada 25-28 august 2011 la Târgu Mureş, în apropierea Complexului de Agrement Weekend.

Iggy Pop - Lust For Life

Citește mai multe despre Iggy Pop
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Diamond Baby – ”The Last Rock Star” cu Lemmy! (Video)

Diamond Baby este noul proiect muzical al fostului baterist de la Guns ‘N’ Roses și Velvet Revolver, Matt Sorum. Trupa...

Închide