Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Slash şi Myles Kennedy lansează piesa "Call Off the Dogs" - AUDIO

Slash şi Myles Kennedy plus The Conspirators au lansat un nou single intitulat "Call of the Dogs", încă un track de pe viitorul album, care va sosi în februarie 2022. Super grupul de artişti va lansa acest LP în premieră prin casa de discuri a producătorului de instrumente Gibson, Gibson Records.

Publicat

pe

Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs
Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs │ FOTO: Slash

Single-ul "Call Off the Dogs" vine după "Fill My World", o piesă senzaţională lansată de Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators pe final de an 2021. Sună a "Sweet Child 'O Mine", ceea ce nu e puţin lucru. Noua melodie pe de altă parte sună a "necaz", a momentul când personajul principal al unui film intră într-un bar şi începe scandalul. E şi o piesă bună de bar de bikeri sau de urmărire cu maşini, asta chiar dacă versurile sunt unele romantice.

Noul album al formaţiei se numeşte "4", explicaţia pentru acest nume fiind simplă: este al patrulea album al grupului care îl are pe Myles Kennedy la voce şi pe Slash la chitară şi compoziţie. Va sosi pe 11 februarie prin Gibson Records în parteneriat cu BMG. Formaţia îi are în componenţă şi pe Brent Fitz la tobe, pe Todd Kerns la bas şi voce şi pe Frank Sidoris la chitară şi voce.

Myles Kennedy a descris astfel noul single:

"Call Off the Dogs" are un vibe up-tempo care ajută la ridicarea cotei unui disc în multe moduri, în special pentru fanii rock. Ei vor aceste piese. Aveam nevoie de o secţiune de chorus pentru ea, aşa că m-am jucat cu piesa puţin şi apoi i-am trimis-o lui Slash, iar el a dus-o la nivelul următor şi a transformat-o în stilul propriu. Ca versuri este despre acel moment când fluturi steagul alb şi îi cedezi cuiva după ce ai fost vânat fără încetare.

În octombrie 2021 trupa a lansat primul single de pe noul LP, "The River Is Rising", alături de un videoclip memorabil, filmat la periferia oraşului Los Angeles. Pentru "4" Slash şi Myles Kennedy au înregistrat în Nashville, Tennessee, la studioul reputat RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb, care a lucrat cu Chris Stapleton, John Prine, Jason isbell, Brandi Carlile.

Precedentele albume ale acestui supergrup au fost "Apocalyptic Love", "World on Fire" şi Living the Dream". Slash ne pregăteşte şi un nou album alături de Guns 'N Roses, aşa cum a lăsat să se înţeleagă din ultimele interviuri. Guns a lansat două single-uri în 2021, "Absurd" şi "Hard Skool".

Comentează

Muzică și film

Ryan Gosling, Slash, Mark Ronson au cântat "I'm Just Ken" la Premiile Oscar 2024

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a cuprins și interpretări live, iar una dintre cele mai așteptate a fost cea a lui Ryan Gosling pentru piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie". Mai mult, actorul a fost acompaniat pe scenă de Mark Ronson, Slash și colegi de pe platoul de filmare.

Publicat

pe

"I'm Just Ken" live la Premiile Oscar 2024
"I'm Just Ken" live la Premiile Oscar 2024 │ FOTO: captură YouTube / Deadline Hollywood

Îmbrăcat într-un costum de un roz sclipitor, Ryan Gosling a început să interpreteze melodia din public, înconjurat de colegii săi actori. A urcat pe scenă unde a fost întâmpinat de Mark Ronson, Slash, Wolfgang Van Halen, Andrew Wyatt și 65 de dansatori.

Piesa "I"m Just Ken" a fost compusă de Ronson și Wyatt și are contribuții muzicale de la Slash și Van Halen, precum și de la bateristul Josh Freese. Cântecul a primit o nominalizare la categoria "Cel mai bun cântec" la Premiile Oscar 2024, alături de o altă piesă de pe coloana filmului "Barbie": "What Was I Made For?". Aceasta din urmă a câștigat trofeul.

Alte nominalizări pentru "Cel mai bun cântec" la premiile Oscar 2024 au inclus "It Never Went Away" ("American Symphony"), "The Fire Inside" ("Flamin' Hot") și "Wahzhazhe (A Song For My People)" ("Killers of the Flower Moon").

Revenind la "I'm Just Ken", piesa a intrat în Billboard Hot 100 vara trecută deoarece albumul cu toate piesele incluse în filmul "Barbie" s-a situat pe locul 2 în topul de albume Billboard 200. În decembrie anul trecut, a sosit EP-ul "Ken", care conține trei versiuni suplimentare ale melodiei, inclusiv "Merry Kristmas", cu tematică festivă.

Citește în continuare

Albume noi

Slash va lansa un album de blues numit "Orgy of the Damned"

Slash, legendarul chitarist de la Guns N' Roses îşi va testa abilităţile în lumea muzicii blues. Muzicianul a anunţat că va lansa un album blues numit "Orgy of the Damned", disponibil de pe 17 mai 2024.

Publicat

pe

Coperta album Slash Orgy of the Damned
Coperta album Slash Orgy of the Damned │ FOTO: Slash

Noul LP va fi produs de către Mike Clink şi va include 12 coveruri blues, alături de solişti celebri. Printre ei se numără Brian Johnson de la AC/DC, dar şi Iggy Pop şi Paul Rodgers. Primul single de pe album este "Killing Floor", cover după Howling Wolf, cu Brian Johnson la voce şi cu Steven Tyler de la Aerosmith la muzicuţă.

Iată ce a spus solistul AC/DC despre colaborare:

Atunci când Slash mi-a cerut să cânt pe "Killing Floor", am spus "da" imediat. A fost una dintre primele piese pe care le-am învăţat în prima mea trupă. Când el mi-a cântat backing track-ul, era clar că trebuie să colaborăm şi muzicuţa lui Steven este atât de tare. M-am distrat cu Slash în studio şi cred că am livrat pe măsura aşteptărilor legate de această piesă veche.

Slash a adăugat:

"Killing Floor" este una dintre piesele mele preferate de la Howlin' Wolf, dar şi unul dintre riff-urile blues iconice, care m-au dus în lumea cântatului la chitară în tinereţe. Întotdeauna am dorit să fac un cover cumva piesei, iar acest disc a fost ocazia perfectă. Dar a îl interpreta cu această trupă, cu Brian Johnson la voce, a fost o realizare pe care nu mi-aş fi imaginat-o atunci, cu atât mai puţin cu Steven Tyler la "harpă".

Slash s-a reunit cu foşti colegi din trupa Blues Ball, basistul Johnny Griparic şi clapatul Teddy Andreadis pentru acest proiect. La tobe se află Michael Jerome, iar la chitară şi voce Tash Neal. Alţi solişti ce apar pe album sunt Chris Stapleton, Dorothy, Demi Lovato, Beth Hart.

Iată tracklist-ul lui "Orgy of the Damned":

01. The Pusher (feat. Chris Robinson)
02. Crossroads (feat. Gary Clark Jr.)
03. Hoochie Coochie Man (feat. Billy Gibbons)
04. Oh Well (feat. Chris Stapleton)
05. Key To The Highway (feat. Dorothy)
06. Awful Dream (feat. Iggy Pop)
07. Born Under A Bad Sign (feat. Paul Rodgers)
08. Papa Was A Rolling Stone (feat. Demi Lovato)
09. Killing Floor (feat. Brian Johnson)
10. Living For The City (feat. Tash Neal)
11. Stormy Day (feat. Beth Hart)
12. Metal Chestnut

Citește în continuare

Trending