Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Nominalizată în 5 categorii, Adele va cânta la Grammy

Adele s-a alăturat listei de artişti ce vor cânta la premiile Grammy din 2017. Ediţia 59 a premiilor Grammy îi va aduce pe scenă şi pe cei de la Metallica, dar şi pe John Legend, Carrie Underwood şi Keith Urban. Jovialul amfitrion al showului "Carpool Karaoke", James Corden va fi gazda evenimentului.

Publicat

pe

Adele live@Glastonbury 2016
Adele live@Glastonbury 2016 │ FOTO: PA

Adele are 5 nominalizări în acest an, inclusiv una pentru "Albumul Anului", unde concurează cu Beyonce, Drake, Justin Bieber şi Sturgill Simpson. Ştim că britanica va cânta o melodie de pe albumul său "25", care a depăşit deja nivelul Platinum de mai multe ori. Nu e prima oară când Adele concertează la premiile Grammy, ea cântând şi la ediţiile din 2009, 2012 şi 2016.

Britanica are în palmares 10 premii Grammy. Pe lângă "Albumul Anului", în 2017 e nominalizată la categoria "Melodia Anului", "Cea mai bună interpretare pop solo", "Cel mai bun album pop vocal" şi "Discul anului". Lista completă de nominalizări e aici, iar premiile se vor decerna în februarie.

Ultimii 2 ani au fost fantastici pentru Adele, al cărei album "25" a fost best seller atât în 2015, cât şi în 2016. Anul trecut la premiile Grammy interpretarea artistei a avut de suferit din cauza unor probleme tehnice, în timpul piesei "All I Ask".

Microfonul său a căzut pe clapele pianului, iar sistemul audio a trecut la un sistem de backup, ceea ce a dus la un moment de picaj acustic. Adele mărturisea ulterior la emisiunea lui Ellen DeGeneres că a "plâns o zi întreagă" după acea păţanie. Aflaţi că toate distincţiile de mai sus vin după doar 10 ani de carieră a tinerei de doar 28 de ani.

Primul Grammy a venit în 2009, pentru "cea mai bună voce pop" şi "cel mai bun artist debutant". Adele are la activ 3 albume, "19", "21" şi "25" denumite după vârste ale sale, la care a trăit evenimente deosebite, precum cunoaşterea succesului, maturizarea sau primul copil.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending