Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Premiile Oscar 2023 vor fi transmise live pe VOYO

Pe 13 martie, abonații VOYO pot trăi emoția unei seri eveniment, grație celei de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Oscar 2020 (Artwork)
Oscar 2020 (Artwork) │ FOTO: Press kit www.oscars.org

În exclusivitate, decernarea Premiilor Oscar va fi transmisă în direct din Dolby Theatre Hollywood pe 13 martie, de la ora 3 dimineața. VOYO este singura platformă online din România unde acest eveniment poate fi urmărit integral.

Și în acest an, Premiile Oscar vor fi comentate de interpretul de film Irina-Margareta Nistor. Aceasta a declarat:

"It’s happening again! Pe VOYO, live, cu voi PRO cinefilii pasionați, în noaptea de 12 spre 13 martie! O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greșit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar și cea mai nonșalantă, și dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem și auzim după miezul nopții, spre dimineață! Vă aștept să aflați în direct câștigătorii!

Academia Americană de Film a anunțat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, iar pelicula "Everything Everywhere All at Once" se regăsește la 11 categorii. Capodopera cinematografică spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei și a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-și găsi împlinirea în viață. Destinul face ca Evelyn să pornească într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri și realități paralele, și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce.

La categoria "Cel mai bun film" au fost nominalizate producții precum "Elvis", "The Banshees of Inisherin", "Avatar: The Way of Water", "All Quiet on the Western Front" și "Top Gun: Maverick". În ceea ce privește titlul de "Cea mai bună actriță într-un rol principal", el poate ajunge la: Cate Blanchett (Tar), Ana de Armas (Blonde), Andrea Riseborough (To Leslie), Michelle Williams (The Fabelmans) sau la Michele Yeoh pentru rolul din "Everything Everywhere All at Once".

Trending