Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Află câștigătorii Nickelodeon Kids' Choice Awards 2023

Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2023 și-a desemnat câștigătorii în acest weekend, pe 4 martie, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Evenimentul va fi transmis în România, în premieră, pe 8 martie, pe postul Nickelodeon, atunci când va fi anunțat și câștigătorul trofeului pentru "Cel mai iubit star român". Nominalizații sunt Smiley, Andra Gogan, Familia Melimi și Alina Eremia. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Nickelodeon Kids' Choice Awards 2023
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2023 │ FOTO: Nickelodeon Kids' Choice Awards

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2023 a cuprins un spectacol de deschidere impresionant susținut de Bebe Rexha, onoruri speciale acordate lui Adam Sandler și lui Optimus Prime din Transformers, teaser-uri exclusive din lungmetraje foarte așteptate, apariții ale celor mai importante vedete ale momentului și multe alte surprize. Gazdele evenimentului au fost Nate Burleson, coprezentator al emisiunii CBS Mornings și superstarul Charli D'Amelio.

Telespectatorii din România vor putea urmări gala pe Nickelodeon pe 8 martie, de la ora 19:00, și în reluare pe 9 martie, de la 16:30 și pe 11 martie, de la 11:30.

Cel mai premiat artist a fost Harry Styles, care se bucură de foarte multă popularitate în rândul adolescenților și care a fost desemnat câștigător pentru trei categorii: "Cel mai bun cântăreț", "Cea mai bună piesă" și "Cel mai bun album".

Printre marii câștigători s-a numărat și Taylor Swift care a plecat acasă cu două premii pentru "Cel mai bun album" și "Cea mai bună cântăreață". Serialul "Wednesday" a primit premiul pentru "Cel mai bun serial pentru familie", iar premiul pentru "Cea mai bună actriță" a mers la Jenna Ortega, care a interpretat-o pe protagonista Wednesday Addams.

Serialul High School Musical a primit, de asemenea, două premii: trofeul pentru "Cea mai bună actriță", care a mers la Olivia Rodrigo, și cel pentru "Cel mai bun actor" care i-a fost înmânat lui Joshua Bassett. Printre alte vedete câștigătoare s-au numărat: Dwayne Johnson, Selena Gomez, Millie Bobby Brown, BTS, Serena Williams și LeBron James.

Câștigătorii Kids’ Choice Awards 2023

Televiziune:

  1. Cea mai bună emisiune pentru copii: The Fairly OddParents: Fairly Odder
  2. Cel mai bun serial pentru familie: Wednesday
  3. Cel mai bun reality show: MasterChef Junior
  4. Cel mai bun show de desene animate: SpongeBob Square Pants
  5. Cea mai bună actriță (copii): Olivia Rodrigo (Nini, High School Musical: The Musical: The Series)
  6. Cel mai bun actori (copii): Joshua Bassett (Ricky, High School Musical: The Musical: The Series)
  7. Cea mai bună actriță (familie): Jenna Ortega (Wednesday Addams, Wednesday)
  8. Cel mai bun actor (familie): Finn Wolfhard (Mike Wheeler, Stranger Things)

Film:

  1. Cel mai bun film: Sonic the Hedgehog 2
  2. Cea mai bună actriță de film: Millie Bobby Brown (Enola Holmes, Enola Holmes 2)
  3. Cel mai bun actor de film: Dwayne Johnson (Black Adam/Teth-Adam, Black Adam)
  4. Cel mai bun film animat: Minions: The Rise of Gru
  5. Cea mai bună voce într-un film animat (bărbat): Dwayne Johnson (Krypto, DC League of Super-Pets)
  6. Cea mai bună voce într-un film animat (femeie): Selena Gomez (Mavis, Hotel Transylvania: Transformania)

Muzică

  1. Cel mai bun album: "Midnights (3am Edition)"- Taylor Swift
  2. Cea mai bună cântăreață: Taylor Swift
  3. Cel mai bun cântăreț: Harry Styles
  4. Cea mai bună trupă: BTS
  5. Cea mai bună piesă: "As It Was"- Harry Styles
  6. Cea mai bună colaborare: "Sweetest Pie"- Megan Thee Stallion, Dua Lipa
  7. Artistul Breakout al Anului: Dove Cameron
  8. Artistul Cu Cel Mai Mare Impact Social: Bella Poarch
  9. Cel mai bun album: Cel mai bun album (U.K.) - Harry Styles

Alte categorii:

  1. Cea mai bună creatoare de conținut: Charli D'Amelio
  2. Cel mai bun creator de conținut: MrBeast
  3. Cea mai îndrăgită familie de pe social media: Ninja Kidz TV
  4. Cea mai bună sportivă: Serena Williams
  5. Cel mai bun sportiv: LeBron James
  6. Jocul video preferat: Minecraft
  7. Cel mai îndrăgit animal de companie al unei vedete: Olivia Benson Swift
  8. Cea mai bună carte: Seria de cărți Harry Potter

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi disponibil pe Disney +

Filmul-concert "The Eras Tour", ce documentează turneul cu același nume susținut de Taylor Swift, va fi disponibil de vizionat pe Disney +, din luna martie.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Succesul "The Eras Tour" pare că nu mai ajunge la fundul sacului. Filmul-concert care a doborât recorduri, la fel ca turneul mondial, poate fi urmărit de un public mai larg începând cu data de 15 martie. Surprizele nu se opresc aici. Varianta de pe Disney + va beneficia de piese care nu s-au auzit în versiunea de la cinema. Este vorba despre "cardigan" și alte patru melodii acustice, nedezvăluite încă.

"<<The Eras Tour>> a fost un adevărat fenomen care a emoționat și continuă să emoționeze fanii din întreaga lume. Suntem foarte încântați să aducem acest concert electrizant publicului, oriunde s-ar afla, exclusiv pe Disney+", a transmis Bob Iger, CEO-ul Disney.

Anunțul că "The Eras Tour" ajunge pe Disney + vine după ce Taylor Swift a făcut istorie la gala Premiilor Grammy 2024: "Midnights" a câștigat trofeul pentru "Albumul anului", marcând a patra victoriei a cântăreței la această categorie. Mai mult, în acea seară, Swift a anunțat și următorul album de studio, "The Tortured Poets Department".

Lansat în octombrie 2023, "Taylor Swift: The Eras Tour" a încasat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023, și a avut o durată de 2 ore și 45 de minute.

TRAILER "Taylor Swift: The Eras Tour"

Citește în continuare

Albume noi

Taylor Swift lansează un nou album - "The Tortured Poets Department" - TRACKLIST

Sursele de inspirație ale lui Taylor Swift par inepuizabile, artista declarând că a pregătit un nou album de studio. Se intitulează "The Tortured Poets Department" și urmează să fie lansat pe 19 aprilie. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Videoclip Taylor Swift - Bejeweled
Videoclip Taylor Swift - Bejeweled │ FOTO: captură YouTube

Taylor Swift a fost una dintre marile câștigătoare ale Premiilor Grammy 2024. Artista de 34 de ani a plecat acasă cu două trofee pentru discul "Midnights". Este vorba despre "Albumul anului" și "Cel mai bun album pop". Odată cu această reușită, Swift a devenit primul artist care a obținut de patru ori trofeul "Albumul anului".

În discursul de acceptare a trofeului pentru "Albumul anului", Taylor Swift a declarat că în ultimii doi ani a lucrat la un nou material discografic, intitulat "The Tortured Poets Department".

"Bine, acesta este cel de-al 13-lea Grammy al meu, numărul meu norocos. Nu știu dacă v-am spus vreodată asta. Vreau să le mulțumesc membrilor Academiei de Înregistrări pentru că au votat astfel, dar știu că modul în care a votat Academia de Înregistrări este o ilustrare directă a pasiunii fanilor. Așa că vreau să le mulțumesc fanilor, spunându-vă un secret pe care l-am păstrat față de voi în ultimii doi ani, și anume că noul meu album va apărea pe 19 aprilie. Se numește << The Tortured Poets Department>>. O să merg chiar acum în culise să public coperta. Vă mulțumesc! Vă iubesc!"

Într-adevăr, cântăreața a postat la scurt timp o imagine cu ceea ce pare a fi artwork-ul albumului, dar și o imagine cu câteva versuri scrise de mână. Textul este semnat: "Cu stimă, Președintele <<The Tortured Poets Department>>".

TRACKLIST "The Tortured Poets Department":

  1. Fortnight [ft. Post Malone]
  2. The Tortured Poets Department
  3. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
  4. Down Bad
  5. So Long, London
  6. But Daddy I Love Him
  7. Fresh Out the Slammer
  8. Florida!!! [ft. Florence and the Machine]
  9. Guilty as Sin?
  10. Who’s Afraid of Little Old Me?
  11. I Can Fix Him (No Really I Can)
  12. LOML
  13. I Can Do It With a Broken Heart
  14. The Smallest Man Who Ever Lived
  15. The Alchemy
  16. Clara Bow
  17. The Manuscript (Bonus Track)

Taylor Swift a fost nominalizată anul acesta la șase Premii Grammy. Pe lângă cele două premii câștigate, artista a mai intrat în lupta pentru trofeu la categoriile "Cea mai bună interpretare pop solo" ("Anti-Hero"), "Cântecul anului" ("Anti-Hero"), "Înregistrarea anului" ("Anti-Hero") și "Cel mai bun duo/grup pop" pentru "Karma" (feat. Ice Spice).

Succesul de la Premiile Grammy 2024 nu face decât să completeze o listă deja lungă de reușite ale cântăreței. Doar anul trecut, Swift a doborât recorduri cu Eras Tour și cu filmul-concert care documentează turneul. Pe 7 februarie, artista va relua turneul în Japonia și Australia, apoi ajunge în Europa și U.K., revenind în SUA în octombrie și noiembrie.

Citește în continuare

Premii muzicale

Premiile Grammy 2024: Taylor Swift, Miley Cyrus, Billie Eilish se numără printre câștigători - LISTĂ

Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy și-a desemnat câștigătorii, printre aceștia numărându-se Taylor Swift, Miley Cyrus, SZA, Billie Eilish, Phoebe Bridgers. Gala de decernare a avut loc la Crypto Arena din Los Angeles.

Publicat

pe

Taylor Swift / Miley Cyrus la Premiile Grammy 2024
Taylor Swift / Miley Cyrus la Premiile Grammy 2024 │ FOTO: captură YouTube / Recording Academy

Discul "Midnights" al lui Taylor Swift a câștigat marele premiu al galei de decernare - "Albumul anului". Odată cu această reușită, Swift a devenit primul artist care a obținut de patru ori trofeul "Albumul anului". Mai mult, "Midnights" a câștigat și la categoria "Cel mai bun album pop". Taylor a sărbătorit aceste victorii prin anunțarea noului ei album de studio, "The Tortured Poets Department".

Miley Cyrus a câștigat primele ei trofee Grammy cu "Flowers", la categoriile "Cea mai bună interpretare pop solo" și "Înregistrarea anului". Contribuția lui Billie Eilish la coloana sonoră a filmului "Barbie" cu piesa "What Was I Made For?" a fost recompensată cu două premii, câștigate la categoriile "Cântecul anului" și "Cel mai bun cântec scris pentru visual media".

Victoria Monét a câștigat trei Premii Grammy, printre care și "Cel mai bun artist debutant". Phoebe Bridgers a luat acasă patru trofee, inclusiv unul pentru colaborarea cu SZA pentru "Ghost in the Machine".

La categoria rock, Paramore a obținut două trofee: "Cel mai bun album rock" și "Cea mai bună reprezentație din muzica alternativă". În ceea ce privește rap-ul, Killer Mike a câștigat "Cel mai bun album rap", în timp ce colaborarea sa cu André 3000, Future și Eryn Allen Kane, "Scientists & Engineers", a câștigat atât "Cel mai bun cântec rap", cât și "Cea mai bună interpretare rap". Aceste reușite au fost umbrite de faptul că Killer Mike a fost arestat în timpul galei, pentru o infracțiune minoră. Rapperul a fost eliberat după scurt timp.

Câștigători Premiile Grammy 2024

Albumul anului

  • Boygenius - The Record
  • Janelle Monáe - The Age of Pleasure
  • Jon Batiste - World Music Radio
  • Lana Del Rey - Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd
  • Miley Cyrus - Endless Summer Vacation
  • Olivia Rodrigo - Guts
  • SZA - SOS
  • Taylor Swift - Midnights - CÂȘTIGĂTOR

Înregistrarea anului

  • Billie Eilish - What Was I Made For?
  • Boygenius - Not Strong Enough
  • Jon Batiste - Worship
  • Miley Cyrus - Flowers - CÂȘTIGĂTOARE
  • Olivia Rodrigo - Vampire
  • SZA - Kill Bill
  • Taylor Swift - Anti-Hero
  • Victoria Monét - On My Mama

Piesa anului

  • Billie Eilish - What Was I Made For? - CÂȘTIGĂTOARE
  • Dua Lipa - Dance the Night
  • Jon Batiste - Butterfly
  • Lana Del Rey - A&W
  • Miley Cyrus - Flowers
  • Olivia Rodrigo - Vampire
  • SZA - Kill Bill
  • Taylor Swift - Anti-Hero

Cel mai bun artist debutant

  • Coco Jones
  • Gracie Abrams
  • Fred Again..
  • Ice Spice
  • Jelly Roll
  • Noah Kahan
  • Victoria Monét - CÂȘTIGĂTOARE
  • The War and Treaty

Producătorul anului, non clasic

  • Daniel Nigro
  • Dernst “D’Mile” Emile II
  • Hit-Boy
  • Jack Antonoff - CÂȘTIGĂTOR
  • Metro Boomin

Compozitorul anului, non clasic

  • Edgar Barrera
  • Jessie Jo Dillon
  • Justin Tranter
  • Shane McAnally
  • Theron Thomas - CÂȘTIGĂTOR

Cea mai bună reprezentație pop solo

  • Billie Eilish - What Was I Made For?
  • Doja Cat - Paint the Town Red
  • Miley Cyrus - Flowers - CÂȘTIGĂTOARE
  • Olivia Rodrigo - Vampire
  • Taylor Swift - Anti-Hero

Cea mai bună reprezentație pop duo/grup

  • Labrinth Featuring Billie Eilish - Never Felt So Alone
  • Lana Del Rey Featuring Jon Batiste - Candy Necklace
  • Miley Cyrus Featuring Brandi Carlile - Thousand Miles
  • SZA Featuring Phoebe Bridgers - Ghost in the Machine - CÂȘTIGĂTOARE
  • Taylor Swift Featuring Ice Spice - Karma

Cea mai bună înregistrare pop dance

  • Bebe Rexha & David Guetta - One in a Million
  • Calvin Harris Featuring Ellie Goulding - Miracle
  • David Guetta, Anne-Marie & Coi Leray - Baby Don’t Hurt Me
  • Kylie Minogue - Padam Padam - CÂȘTIGĂTOARE
  • Troye Sivan - Rush

Cea mai bună înregistrare dance/electronic

  • Aphex Twin - Blackbox Life Recorder 21f
  • Disclosure - Higher Than Ever Before
  • James Blake - Loading
  • Romy & Fred Again.. - Strong
  • Skrillex, Fred Again.. & Flowdan - Rumble - CÂȘTIGĂTOARE

Cel mai bun album dance/electronic

  • James Blake - Playing Robots Into Heaven
  • The Chemical Brothers - For That Beautiful Feeling
  • Fred Again.. - Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022) - CÂȘTIGĂTOR
  • Kx5 - Kx5
  • Skrillex - Quest for Fire

Cel mai bun album pop vocal

  • Ed Sheeran - - (Subtract)
  • Kelly Clarkson - Chemistry
  • Miley Cyrus - Endless Summer Vacation
  • Olivia Rodrigo - Guts
  • Taylor Swift - Midnights - CÂȘTIGĂTOR

Cel mai bun album rock

  • Foo Fighters - But Here We Are
  • Greta Van Fleet - Starcatcher
  • Metallica - 72 Seasons
  • Paramore - This Is Why - CÂȘTIGĂTOR
  • Queens of the Stone Age - In Times New Roman…

Cea mai bună reprezentație din muzica alternativă

  • Alvvays - Belinda Says
  • Arctic Monkeys - Body Paint
  • Boygenius - Cool About It
  • Lana Del Rey - A&W
  • Paramore - This Is Why - CÂȘTIGĂTOARE

Cel mai bun album de muzică alternativă

  • Arctic Monkeys - The Car
  • Boygenius - The Record - CÂȘTIGĂTOR
  • Gorillaz - Cracker Island
  • Lana Del Rey - Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd
  • PJ Harvey - I Inside the Old Year Dying

Cea mai bună reprezentație rock

  • Arctic Monkeys - Sculptures of Anything Goes
  • Black Pumas - More Than a Love Song
  • Boygenius - Not Strong Enough - CÂȘTIGĂTOARE
  • Foo Fighters - Rescued
  • Metallica - Lux Æterna

Cea mai bună reprezentație metal

  • Disturbed - Bad Man
  • Ghost - Phantom of the Opera
  • Metallica - 72 Seasons - CÂȘTIGĂTOARE
  • Slipknot - Hive Mind
  • Spiritbox - Jaded

Cea mai bună piesă rock

  • Boygenius - Not Strong Enough - CÂȘTIGĂTOARE
  • Foo Fighters - Rescued
  • Olivia Rodrigo - Ballad of a Homeschooled Girl
  • Queens of the Stone Age - Emotion Sickness
  • The Rolling Stones - Angry

Cea mai bună reprezentație R&B

  • Chris Brown - Summer Too Hot
  • Coco Jones - ICU - CÂȘTIGĂTOARE
  • Robert Glasper Featuring Sir & Alex Isley - Back to Love
  • SZA - Kill Bill
  • Victoria Monét - How Does It Make You Feel

Cea mai bună reprezentație de R&B tradițional

  • Babyface Featuring Coco Jones - Simple
  • Kenyon Dixon - Lucky
  • PJ Morton Featuring Susan Carol - Good Morning - CÂȘTIGĂTOARE
  • SZA - Love Language
  • Victoria Monét Featuring Earth, Wind & Fire & Hazel Monét - Hollywood

Cea mai bună piesă R&B

  • Coco Jones - ICU
  • Halle - Angel
  • Robert Glasper Featuring Sir & Alex Isley - Back to Love
  • SZA - Snooze - CÂȘTIGĂTOARE
  • Victoria Monét - On My Mama

Cel mai bun album progresiv R&B

  • Diddy - The Love Album: Off the Grid
  • Terrace Martin and James Fauntleroy - Nova
  • Janelle Monáe - The Age of Pleasure
  • SZA - SOS - CÂȘTIGĂTOR
  • 6lack - Since I Have a Lover

Cel mai bun album R&B

  • Babyface - Girls Night Out
  • Coco Jones - What I Didn’t Tell You (Deluxe)
  • Emily King - Special Occasion
  • Summer Walker - Clear 2: Soft Life EP
  • Victoria Monét - Jaguar II - CÂȘTIGĂTOR

Cea mai bună reprezentație rap

  • Baby Keem Featuring Kendrick Lamar - The Hillbillies
  • Black Thought - Love Letter
  • Coi Leray - Players
  • Drake & 21 Savage - Rich Flex
  • Killer Mike Featuring André 3000, Future and Eryn Allen Kane - Scientists & Engineers - CÂȘTIGĂTOARE

Cea mai bună reprezentație melodic rap

  • Burna Boy Featuring 21 Savage - Sittin’ on Top of the World
  • Doja Cat - Attention
  • Drake & 21 Savage - Spin Bout U
  • Lil Durk Featuring J. Cole - All My Life - CÂȘTIGĂTOARE
  • SZA - Low

Cea mai bună piesă rap

  • Doja Cat - Attention
  • Drake & 21 Savage - Rich Flex
  • Killer Mike Featuring André 3000, Future and Eryn Allen Kane - Scientists & Engineers - CÂȘTIGĂTOARE
  • Lil Uzi Vert - Just Wanna Rock
  • Nicki Minaj & Ice Spice Featuring Aqua - Barbie World

Cel mai bun album rap

  • Drake & 21 Savage - Her Loss
  • Killer Mike - Michael - CÂȘTIGĂTOR
  • Metro Boomin - Heroes & Villains
  • Nas - King’s Disease III
  • Travis Scott - Utopia

Cel mai bun album de poezie

  • Aja Monet - When the Poems Do What They Do
  • J. Ivy - The Light Inside - CÂȘTIGĂTOR
  • Kevin Powell - Grocery Shopping With My Mother
  • Prentice Powell and Shawn William - For Your Consideration ’24
  • Queen Sheba - A-You’re Not Wrong B-They’re Not Either: The Fukc-It Pill Revisited

Cea mai bună reprezentație jazz

  • Adam Blackstone Featuring The Baylor Project & Russell Ferranté - Vulnerable (Live)
  • Fred Hersch & Esperanza Spalding - But Not for Me
  • Jon Batiste - Movement 18’ (Heroes)
  • Lakecia Benjamin - Basquiat
  • Samara Joy - Tight - CÂȘTIGĂTOARE

Cel mai bun album jazz vocal

  • Cécile McLorin Salvant - Mélusine
  • Fred Hersch & Esperanza Spalding - Alive at the Village Vanguard
  • Gretchen Parlato & Lionel Loueke - Lean In
  • Nicole Zuraitis - How Love Begins - CÂȘTIGĂTOR
  • Patti Austin Featuring Gordon Goodwin’s Big Phat Band - For Ella 2

Cel mai bun album jazz instrumental

  • Adam Blackstone - Legacy: The Instrumental Jawn
  • Billy Childs - The Winds of Change - CÂȘTIGĂTOR
  • Kenny Barron - The Source
  • Lakecia Benjamin - Phoenix
  • Pat Metheny - Dream Box

Cel mai bun album country

  • Kelsea Ballerini - Rolling Up the Welcome Mat
  • Brothers Osborne - Brothers Osborne
  • Zach Bryan - Zach Bryan
  • Tyler Childers - Rustin’ In the Rain
  • Lainey Wilson - Bell Bottom Country - CÂȘTIGĂTOR

Cea mai bună reprezentație country

  • Tyler Childers - In Your Love
  • Brandy Clark - Buried
  • Luke Combs - Fast Car
  • Dolly Parton - The Last Thing On My Mind
  • Chris Stapleton - White Horse - CÂȘTIGĂTOARE

Cel mai bun album Música Urbana:

  • Rauw Alejandro - Saturno
  • Karol G - Mañana Será Bonito - CÂȘTIGĂTOR
  • Tainy - Data

Cel mai bun videoclip muzical:

  • The Beatles - I’m Only Sleeping - CÂȘTIGĂTOR
  • Tyler Childers - In Your Love
  • Billie Eilish - What Was I Made For?
  • Kendrick Lamar - Count Me Out
  • Troye Sivan - Rush

Cel mai bun film muzical:

  • David Bowie - Moonage Daydream - CÂȘTIGĂTOR
  • Lewis Capaldi - How I’m Feeling Now
  • Kendrick Lamar - Live From Paris, The Big Steppers Tour
  • Little Richard - I Am Everything
  • Tupac Shakur - Dear Mama
Citește în continuare

Trending