Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trei noi formații confirmate la Maximum Rock Festival 2015

Skalmold din Islanda, Harlott din Australia și Archer din America sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival 2015. Evenimentul va avea loc între 15 și 18 octombrie 2015 la Arenele Romane din București și în Club Colectiv.

Publicat

pe

Skalmold
Skalmold

Skalmold și-a început în 2009 în Reykjavik și este una dintre cele mai iubite formații nordice de Viking/Folk Metal, având un public devotat în România. Sonoritățile abrazive, prestația scenică puternică și compozițiile explozive fac din Skalmold o trupă de referință pentru scena internațională de metal dur.

Sound-ul Skalmold este bazat pe o combinație între muzica specific islandeză și metal de calitate. Versurile sunt inspirate de teme din mitologia nordică și utilizează deseori forme poetice tipice pentru acest spațiu.

Până acum, Skalmold a lansat 4 albume de studio. Cel mai recent, „Með vættum”, a fost foarte bine primit atât de fani, cât și de critica de specialitate, care l-a numit „un disc împlinit, matur, pe care ies în evidență virtuozitatea muzicienilor și orchestrația de înaltă calitate” (Angry Metal Guy).

Harlott este o trupă originară din Melbourne, Australia și reprezintă unul dintre cele mai bune exemple de thrash-metal realizat ca la carte, apărute în ultimii ani. Formația se caracterizează printr-un sound complex, dinamic, prin influențele 80s și prin versurile care tratează în mod poetic problemele condiției umane.

Grupul, care concertează pentru prima dată în România, va fi o surpriză plăcută pentru metaliștii din țară. Până acum, trupa a lansat 3 albume de studio și pregătește un al patrulea disc.

Archer reprezintă o combinație inedită între hard rock și heavy-metal. Formația provine din însorita Californie și păstrează ceva din energia debordantă a climei fierbinți din această zonă.

De curând, formația a lansat discul ”Culling The Weak”, produs și mixat de celebrul Mike Clink, cunoscut pentru munca sa cu trupe legendare ca Guns N Roses, Motley Crue și Megadeth. Asemenea trupei Harlott, Archer va concerta în premieră în România în cadrul Maximum Rock Festival.

Trending