Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Deep Waters se alătură lineup-ului ROCK THE CITY 2022

Formația Deep Waters va deschide concertul KISS din cadrul ROCK THE CITY 2022. Anunțul vine după anularea show-ului Whitesnake, programat să aibă loc pe 16 iulie la Romexpo.

Publicat

pe

Deep Waters
Deep Waters │ FOTO: PR / Dana Et Stephane Maitec

Celebra formație britanică Whitesnake şi-a anulat toate evenimentele programate pentru anul 2022, inclusiv concertul de la Bucureşti pe care ar fi trebuit să îl susţină în cadrul festivalului Rock the City 2022, sub egida "Whitesnake, the Farewell Tour". Pentru a îndulci şi împrospăta atmosfera festivalului, organizatorii anunță că pe scenă, în deschiderea concertului KISS, va urca formaţia DEEP WATERS. Tinerii rebeli sunt un fenonem local, care au potențial şi la nivel internațional.

Deep Waters (grup format în anul 2019 de către chitaristul si compozitorul în vârstă de 21 de ani Andrei Stratulat) este o formație de muzică rock si are în componență cinci membri:

  • Nicolas Fresard, voce;
  • Andrei Stratulat, chitara;
  • Peter De Reyna, bas;
  • Raul Kusak, clape;
  • Dan Alexandru, tobe.

Sub îndrumarea compozițională și artistică a lui Andrei, cei 5 muzicieni s-au unit într-o singură viziune creativă, susținută puternic de chimia și legătura muzicală unică dintre ei.

Trupa cântă doar piese proprii, totuși fiind atrași puternic de marile nume ale rock-ului, care i-au influențat major, precum: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Humble Pie, Jethro Tull etc. Scopul DEEP WATERS este să rămână fideli spiritului ROCK, compunând acea muzică care să reziste în faţa trecerii timpului.

ROCK THE CITY revine după o pauză de 3 ani

După trei ani de pauză, motivată de pandemia de coronavirus, festivalul ROCK THE CITY revine pe data de 16 iulie, 2022, cu legendarii muzicieni de la KISS, aflaţi în turneul lor de adio. Alături de KISS vor mai urca pe scenă nemţii de la Powerwolf, turcii de la Saints 'N' Sinners și Deep Waters. Festivalul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de East European Production, D&D East Entertainment si Marcel Avram!

Prezența grupului KISS este o premieră pentru România și este ultima ocazie să-i putem vedea live pe o scenă din ţară. Trupa concertează în cadrul "End of The Road – World Tour", care va încheia o carieră muzicală de 49 de ani, dedicată în totalitate muzicii.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 iulie 2022

KISS - ROCK THE CITY 2022

Loc
Romexpo

Trending