Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alan Walker și Black Eyed Peas vin la Neversea 2022; A fost anunțat primul val de artiști

Lineup-ul Neversea 2022 începe să prindă contur. Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike și Don Diablo se regăsesc în lista primilor artiști confirmați la festival. Cea de-a patra escapadă pe The Island of Dreams va avea loc între 7 și 10 iulie 2022.

Publicat

pe

Alan Walker
Alan Walker │ FOTO: Captură YouTube

În lista primului val de artiști confirmați la Neversea 2022 se numără și Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU.  Scenele secundare vor găzdui cei mai buni artiști și DJ-i din lumea techno, tech-house, house, deep house, ambiental, chill, electronic, dubstep, drum&bass, trap, hip-hop, rap, liquid sau retro. Primii artiști anunțati pentru scenele secundare sunt BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP. Canadianul BBNO$ este un fenomen care a surprins întreaga lume cu piesa ,,Lalala”. A devenit rapid un hit și în prezent are peste 485 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 805 milioane de ascultări pe Spotify.

Alan Walker, unul dintre cei mai urmăriți artiști la nivel global, vine la Neversea 2022

Norvegianul Alan Walker este unul dintre cei mai urmăriți artiști la nivel global și este considerat a fi unul dintre cei mai creativi producători din noua generație. Single-ul de debut, ,,Faded”, a ajuns pe lista videoclipurilor cu peste 1 milliard de vizualizări pe YouTube, fiind certificat cu Discul de Platină în 14 țări ale lumii. De-a lungul anilor, producțiile sale au înregistrat un record de vizualizări – 10,8 miliarde. În iulie, fanii îl vor putea vedea pe scena principală a festivalului Neversea.

Alan Walker a pregătit apariția noilor piese din 2021 prin lansarea unui concept video ieșit din tipare - o combinație de science – fiction și jocuri, cu filmări realizate în timpul aparițiilor live ale artistului norvegian.

Black Eyed Peas, în premieră la Neversea 2022

O premieră pentru festivalul Neversea este celebra trupă Black Eyed Peas. Artiștii s-au îndrăgostit de România când au fost prezenți la festivalul UNTOLD în 2018 și au promis că vor reveni la noi. Incluși în "Hot 100 Artist of The Decade" de Billboard, Black Eyed Peas sunt al doilea cel mai bine vândut artist/grup din toate timpurile în clasamentul de download, conform companiei de cercetare Nielsen. Americanii au în palmares 6 premii GRAMMY, au vândut peste 35 de milioane de albume și 120 de milioane de single-uri în întreaga lume și sunt una dintre cele mai iubite trupe din lume.

Dimitri Vegas & Like Mike urcă pe scena principală la Neversea 2022

Dimitri Vegas & Like Mike vor urca pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Duo-ul greco-belgian ocupă locul 2 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag și generează euforie în oricare colț al lumii cu aparițiile live spectaculoase și cel mai tare ,,crowd control” cu zeci de mii de fani. Cei doi frați au reușit să capitalizeze un fanbase uriaș și în social media: 30 de milioane de urmăritori, la care se adaugă și un milliard de vizualizări pentru videoclipurile și DJ set-urile de la cele mai mari festivaluri din lume.

Dimitri Vegas & Like Mike au lansat și cele mai cunoscute producții electronice ale ultimei decade, colaborări cu artiști precum Ne-Yo, Armin van Buuren, Hans Zimmer, Martin Garrix, Diplo, Fatboy Slim, Steve Angello, Afrojack sau Wiz Khalifa. Tot ei sunt și producătorii din spatele uriașului hit ,"Instagram", la care au colaborat cu francezul David Guetta, DJ-ul numărul 1 al planetei. Single-ul a fost recompensat cu Discul de Platină pentru vânzări record, având 256 de milioane de ascultări pe Spotify.

Energicul Timmy Trumpet sosește în premieră la malul Mării Negre. DJ-ul și producătorul australian, care a fost plăcut impresionat de publicul din România, la festivalul UNTOLD, pregătește un set spectaculos pentru fanii Neversea.

Timmy Trumpet stârnește frenezie la fiecare eveniment la care participă și fascinează lumea cu mix-urile sale dinamice de muzică electronică și trompetă, instrument la care cântă de la vârsta de 4 ani. Producțiile sale au intrat în Top 10 Aria Club Chart și în 2021 ocupă locul 9 în Top 100 DJ Mag.

Don Diablo vine la Neversea 2022 cu un show unic

Don Diablo, jucător cheie în muzica electronică de astăzi, este un artist care se reinventează de fiecare dată și pare greu de oprit. Olandezul, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag 2021, a vândut primul concert NFT din lume, ,"Destination Hexagonia" cu o sumă uriașă – 1,2 milioane $, echivalentul a 600 cpryptomonede Ethereum. În vară vine pe scena principală a festivalului Neversea cu un show unic.

Tchami, Tujamo, W&W completează primul val de DJ-i pentru Neversea 2022. Organizatorii spun că în curând vor anunța alți artiști de renume care vor urca pe scenele celui mai așteptat festival de la Marea Neagră.

Prețurile abonamentelor la Neversea 2022

  • Prețurile pornesc de la 104 euro + taxe. Abonamentele pot fi cumpărate și în rate, exclusiv prin aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone. Pot fi selectate maximum 7 rate dacă abonamentele sunt achiziționate în luna decembrie. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP.
  • Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc între 7 și 10 iulie, în Constanța. În 2019, peste 150 de artiști și DJ-i au urcat pe cele 7 scene și peste 240.000 de participanți din România și din străinătate au trăit, timp de 4 zile și 4 nopți, o poveste unică la malul Mării Negre. Fanii festivalului pot găsi mai multe detalii despre escapada din 2022 pe The Island of Dreams pe neversea.com.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 7 iulie 2022

Neversea 2022

Loc
Neversea Beach

Concerte & turnee

Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet vin la UNTOLD 2024

Organizatorii UNTOLD au anunțat un nou val de artiști care vor ajunge la cea de-a noua ediție a festivalului. Unii dintre cei mai apreciați DJ-i din lume promit show-uri de neratat. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Bebe Rexha in concert la Untold 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

UNTOLD se pregătește să-și deschidă porțile universului magic în perioada 8-11 august pentru sutele de mii de fani din întreaga lume, pentru care organizatorii pregătesc noi experiențe memorabile și un lineup impresionant în care sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

DJ-ii de pe scena principală a festivalului UNTOLD

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. În 2024, cei doi au urcat pe locul 2 în clasamentul realizat de DJ Mag, Top 100 DJs, și pentru al 10-lea an la rând au fost recompensați cu trofeul la categoria Highest Duo. Show-urile live unice i-au transformat în staruri globale, iar cei doi au fost headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. Dimitri Vegas & Like Mike sunt cunoscuți și pentru producțiile memorabile precum "The Hum", single recompensat cu Discul de Platină sau "Higher Place", colaborarea cu Ne-Yo care le-a adus locul 1 în Billboard Dance Chart.

Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 3 în Top 100 DJ Mag, revine pe scena principală de la UNTOLD. Garrix a lucrat cu cei mai mari artiști mainstream, de la Dua Lipa, Usher, Bonn sau U2, și este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJs.

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag, a reușit la fiecare apariție live de pe mainstage-ul UNTOLD să ofere show-uri special pregătite pentru fanii de festival. Este producătorul care marchează un număr record de ascultări pe platformele de streaming, peste 6 miliarde pe Spotify, fiind cel mai ascultat artist brazilian la nivel internațional.

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică, este una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii UNTOLD pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului. Belgianul are 10 single-uri premiate cu Discul de Platină, peste 23 milioane de ascultări lunar și peste 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify. Colaborarea cu britanicul Calum Scott pentru single-ul "Where Are You Now", lansat în exclusivitate la festivalul UNTOLD, i-a adus o nominalizare la categoria "Best International Song", în cadrul BRIT Awards.

Timothy Jude Smith probabil nu înseamnă nimic, dar Timmy Trumpet înseamnă nebunie la Mainstage. Este singurul DJ din lume care a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero, a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeat.

Germanul Purple Disco Machine, recompensat cu un premiu Grammy la categoria "Cea mai bună versiune remix" pentru single-ul semnat Lizzo, "About Damn Time", va ajunge pentru prima dată pe Cluj-Arena. Este considerat arhitectul sound-ului disco, este producătorul care a combinat în piesele sale nostalgia anilor '70 cu sound-ul actual al muzicii electronice. Piesele germanului sunt difuzate la radiourile din întreaga lume, multe dintre ele au ocupat locul 1 în European Airplay Chart: "Hypnotized", "Fireworks", "Dopamine", "In The Dark" și "Substitution".

Solomun, Carl Cox și Fisher pe scena Galaxy

Cultura underground are scena ei în universul UNTOLD, iar în 2024, scena Galaxy va fi un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuți DJ din curentul techno, confirmați pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD: Carl Cox, Solomun și australianul FISHER.

Carl Cox a fost parte a școlii dance din Marea Britanie, de la începutul erei disco, până în prezent. A experimentat tot, de la breakbeat, disco, hip-hop, la Italian house până la hard techno. Cunoscut drept un adevărat pionier al muzicii electronice și un ambasador al scenei techno la nivel global, Carl Cox este un artist complet, care a contribuit la dezvoltarea genurilor techno și house. Abordarea versatilă a sound-ului techno l-a plasat pe lista scurtă a celor mai respectați artiști din industria muzicii electronice. Producții precum "I Want You (Forever)", "Phoebus Apollo" sau "The Player" sunt printre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Paul Nicholas Fisher, cunoscut sub numele de scenă FISHER, DJ-ul și producătorul australian care a reușit să cucerească scena muzicii electronice cu un sound unic și fresh, va ajunge pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Stilul distinctiv al lui FISHER, combinat cu prezența sa carismatică, l-au transformat într-un favorit al marilor cluburi și al festivalurilor din întreaga lume. "Losing It" a fost un succes internațional, a fost certificat cu Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzări record, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "Best Dance Recording", și a primit aprecieri pentru sound-ul inovator.

Este unul dintre cei mai aclamați artiști ai genului melodic house & techno, se numește Solomun și e DJ-ul care a avut un live spectaculos de 3 ore la Galaxy Stage în cadrul ediției aniversare a festivalului UNTOLD, ediția 2019. A fost recompensat în cadrul DJ Awards la categoriile "Best Producer", "Best DJ", "Best Melodic House DJ", iar cititorii revistei Mixmag l-au votat "DJ of The Year".

Info bilete UNTOLD 2024:

  • Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului  UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.
Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

  • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
  • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
  • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
  • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
  • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

  • Armin van Buuren
  • Bebe Rexha
  • Don Diablo
  • Ellie Goulding
  • G-Eazy
  • Hardwell
  • Major Lazer Soundsystem
  • Paul Kalkbrenner
  • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending