Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Amy Lee despre viitorul trupei Evanescence, albumul "Aftermath" și rolul de mamă

Amy Lee a vorbit cu editorii revistei Rolling Stone despre primul său proiect solo, "Aftermath", evoluția sa ca artist și viitorul formației Evanescence. În contextul anunțului privind lansarea noului album, ce s-a sincronizat cu un eveniment major din viața personală, interviul nu putea exclude nici aspectul nașterii primului ei copil, Jack Lion.

Publicat

pe

Amy Lee și fiul său, Jack Lion Hartzler

Amy Lee se află într-o perioadă prolifică, atât din punct de vedere personal, cât și din perspectivă artistică. Solista Evanescence va lansa pe 25 august albumul "Aftermath", primul proiect solo din carieră, momentul sincronizându-se cu un eveniment extrem de important din viața personală. În urmă cu câteva zile, Amy Lee a adus pe lume un băiat, acesta fiind primul copil cu soțul său, Josh Hartzler. 

În contextul acestor evenimente, Amy a vorbit cu editorii revistei Rolling Stone despre câștigarea independenței artistice și proiectul "Aftermath".

"Procesul înregistrării acestui album (Aftermath) a fost unul unic chiar și pentru industria de film, pentru că a fost ceva super indie. (...) Am avut niște idei de la care a trebuit să pornesc și mi-a prins bine pentru că m-a forțat să compun dintr-o altă perspectivă. Am simțit că mi-am exersat o parte diferită a creierului."

Amy Lee - "Aftermath" - Teaser 2

În ce privește schimbarea vieții sale personale, artista a mărturisit că nașterea primului copil, Jack Lion, a influențat în mod evident modul ei de a gândi și planurile privind cariera sa.

"Cred că zilele de trăit pe drum și procesul obositor de 6 luni din studio, urmat de turnee lungi de un an sau doi, sunt acum de domeniul trecutului. Și nu e vorba aici doar despre faptul că am devenit mamă, ci și despre faptul că nu îmi mai doresc o viață împărțită în turnee. Am acum posibilitatea de a compune ceva și de a lansa acea compoziție imediat, nu mai e nevoie de 12 piese. Nu trebuie să fie un album complet, după modelul clasic."

Momentan, Amy Lee nu știe ce se va întâmpla cu Evanescence. Cert este că în prezent nu există planuri de a lansa ceva alături de colegii de trupă.

"Momentan am luat o pauză. Nu vreau să fac predicții despre viitor, pentru că sunt deschisă sugestiilor, și nu aș vrea să spun niciodată că am încheiat definitv activitatea trupei Evanescence, pentru că e o parte importantă din mine. Am iubit perioada petrecută în această formație, nu aș vrea să dau uitării acești ani, dar în viitorul apropiat nu am niciun plan de a înregistra ceva în formula Evanescence."

Comentează

Trending