Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Amy Lee lansează albumul "Aftermath" - TEASER

"Muzica nouă" pe care o promitea Amy Lee fanilor săi în urmă cu ceva timp nu făcea referire la un nou album Evanescence, ci la primul său proiect solo, "Aftermath". Discul include 10 piese compuse special pentru coloana sonoră a filmului "War Story".
Amy Lee (Evanescence)

Amy Lee (Evanescence)

"Muzică nouă, pe piață în curând. Asta este tot ce pot spune acum, țineți-vă ochii larg deschiși", anunța cu ceva timp în urmă Amy Lee, mulți crezând că artista vorbește despre lansarea unor noi compoziții Evanescence. Se pare, însă, că Amy se referea de fapt la primul său album înregistrat fără colegii de trupă.

Noul disc al lui Amy Lee se numește "Aftermath" și include 10 compoziții interpretate alături de Dave Eggar și Malika Zarra. Piesele vor fi incluse pe coloana sonoră a filmului "War Story", ce spune povestea unui fotograf reținut în Libia. Pelicula este regizată de Mark Jackson, avându-i în distribuție pe Ben Kingsley și Catherine Keener. "War Story" a avut premiera în cinematografele din SUA pe 3o iulie 2014.

Amy Lee - "Aftermath" - Tracklist

  1. "Push The Button"
  2. "White Out" (featuring Dave Eggar)
  3. "Remember to Breathe" (featuring Dave Eggar)
  4. "Dark Water" (featuring Malika Zarra)
  5. "Between Worlds" (featuring Dave Eggar)
  6. "Drifter" (featuring Dave Eggar)
  7. "Can't Stop What's Coming" (featuring Dave Eggar)
  8. "Voice In My Head" (featuring Dave Eggar)
  9. "Lockdown" (featuring Dave Eggar)
  10. "After" (featuring Dave Eggar)

Albumul "Aftermath" va fi lansat pe piață pe 25 august 2014, sub egida casei de discuri 110 Records, Inc. Până la lansarea sa oficială, fanii sunt invitați să asculte un teaser al discului.

Amy Lee - "Aftermath" (Teaser)

Recent, Amy Lee a născut primul său copil.  Noul membru al familiei Hartzler a venit pe lume pe 28 iulie, la scurtă vreme de la naștere Amy Lee postând pe Facebook o poză cu bebelușul, însoțită de un mesaj încărcat de emoție.

"Puiul nostru, Jack Lion Hartzler, este aici. Abia acum înțeleg profunzimile inimii mele", a declarat Amy Lee.

Citește mai multe despre Amy Lee
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Capital Cities, energia mișcării retro în pastile efervescente - VIDEO

Nu știm dacă nostalgia sau lipsa unui orizont a readus trecutul în prezent, însă mișcarea retro se extinde pe zi...

Închide