Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Amy Lee (Evanescence) a născut: "Abia acum înțeleg profunzimile inimii mele" - FOTO

Solista trupei Evanescence, Amy Lee, a născut un băiat. Acesta este primul copil al artistei cu soțul său, Josh Hartzler. Cei doi au ales deja și un nume pentru noul membru al familiei: Jack Lion.

Publicat

pe

Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012
Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012

Proiectul special despre care vorbea Amy Lee la începutul anului 2014 nu făcea referire la vreun nou album, așa cum s-au gândit probabil unii dintre fani. Solista Evanescence vorbea de fapt despre copilul pe care îl aștepta, așa cum Amy a dezvăluit în săptămânile ce au urmat.

"Ok, nu mai pot să țin secretul ăsta. Lucrez de ceva timp la un proiect foarte special pentru 2014: un bebeluș! Sunt atât de fericită!"

Josh Hartzler și Amy Lee împlinesc anul acesta 7 ani de căsnicie, perioadă în care Josh a însoțit-o pe Amy în mai toate turneele EvanescenceNoul membru al familiei Hartzler a venit pe lume pe 28 iulie, la scurtă vreme de la naștere Amy Lee postând pe Facebook o poză cu bebelușul, însoțită de un mesaj încărcat de emoție.

"Puiul nostru, Jack Lion Hartzler, este aici. Abia acum înțeleg profunzimile inimii mele", a declarat Amy Lee.

Amy Lee și Jack Lion

Amy Lee și Jack Lion

Într-un interviu acordat înainte de naștere Amy a mărturisit că are un nou hobby. Artista colecționează de ceva timp jucării pentru copii, o ocupație ce se potrivește de altfel perfect în contextul dat.

În plus, în perioada sarcinii, Amy Lee a avut ocazia de a-și extinde orizonturile creative. Solista Evanescence a realizat o pictură pentru camera copilului, pe care a împărtășit-o fanilor săi pe Facebook.

"Tocmai am terminat un nou tablou pentru camera bebelușului", scria Amy la începutul lunii iulie, indicând că a realizat și alte picturi pentru copil.

Tablou realizat de Amyy Lee pentru camera bebelușului

Tablou realizat de Amy Lee pentru camera bebelușului

În urmă cu câteva zile, Amy Lee a făcut un alt anunț important, ce are legătură cu următoarele lansări ale formației Evanescence. În curând publicul va putea asculta muzică nouă, toți cei interesați fiind invitați să urmărească cu atenție activitatea trupei.

Vestea dată de Amy Lee pe pagina sa de Facebook ține fanii în continuare în suspans, mesajul fiind unul destul de criptic: “Muzică nouă, pe piață în curând. Asta este tot ce pot spune acum, țineți-vă ochii larg deschiși”. Cu toate acestea, promisiunea privind noi lansări în viitorul apropiat este suficientă pentru a menține publicul interesat.

Comentează

Trending