Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eurovision 2014: Ascultă "Miracle" - Paula Seling și Ovi - AUDIO

Paula Seling și Ovi au lansat "Miracle", piesa pe care o vor înscrie la Eurovison 2014. Cei doi au mai reprezentat România în 2010 cu piesa "Playing With Fire" și au ieșit pe locul 3 în competiția muzicală.

Publicat

pe

Paula Seling și Ovi la conferința de presă Eurovision 2010, Oslo
Paula Seling și Ovi la conferința de presă Eurovision 2010, Oslo │ FOTO: www.facebook.com

Piesa "Miracle" se bucură de un lyric video colorat realizat de Radu Bucura. Melodia a  fost compusă de Ovi în colaborare cu Phillip Halloun, Beyond 51 și Frida Amundsen. Paula Seling și Ovi sunt hotărâți să reprezinte România la Eurovision 2014 și chiar să câștige competiția. Până la Selecția Națională, cei doi repetă și pregătesc o serie de spectacole în țară, pentru a promova piesa. De la succesul înregistrat la Eurovision în 2010, atât Paula Seling, cât și Ovi au primit numeroase propuneri să reprezinte alte țări în competiția muzicală. Cei doi au refuzat ofertele, iar acum vor să aducă Eurovision în România.

Este o compoziție scrisă de mine și Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovision, danez ca și artist/autor). Piesa se numește "Miracle" și sper ca numele să însemne și un "miracol" pentru România. Mai exact, îmi doresc ca, pentru prima oară, să câștigăm EV. Piesa este iarăși cântată în duet cu Paula Seling. Noi ne-am dorit să redităm succesul din 2010 și chiar să-l depașim. În schimb, am promis că nu vom face acest lucru decât dacă voi reuși să scriu o piesă la fel sau chiar mai bună decât cea de acum 3 ani. Consider că am reușit, sunt foarte mulțumit de varianta finală a piesei, de producție (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru și pot spune că suntem supercharched, din nou, pentru această competiție. Faptul ca EV 2014 va avea loc într-o țară scandinavă va avea avantajele sale, așa cum a fost în 2010 (am și cetățenie norvegiană, co-autorul piesei este danez, casa de discuri și publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia și Suedia, deci putem avea un aparat de PR și susținere puternică, care ajută să aducă voturi, plus că echipa de producție este din Norvegia și Danemarca). Credem foarte mult în șansa noastră, iar dacă noi vom avea, încă o dată, oportunitatea de a reprezenta România, anul viitor, sigur vom ajunge în primii clasați. Merg chiar mai departe și cred chiar că putem aduce ESC în țara noastră în 2015!", a declarat Ovi.

LYRIC VIDEO: Paula Seling și Ovi - "Miracle"

Trending