Urmărește-ne în Social Media

Paula Seling & Vlad Miriță - Un singur dar

Paula Seling și Vlad Miriță au lansat "Un singur dar", o poveste muzicală perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

În ajuns de sărbătoare, Paula Seling și Vlad Miriță le aduc fanilor un colind de poveste. "Un singur dar" este compusă de Vlad Miriță, pe versurile Ligiei Șuteu. Orchestrația melodiei poartă semnătură lui Călin Ionce. "Un singur dar" este acompaniată de un videoclip realizat de Asociația de Treabă, și îi prezintă pe cei doi interpreți într-un decor de basm.

"Azi am lansat un proiect de suflet împreună cu fratele Vlad Miriță , o piesa scrisă chiar de el pe versurile minunatei Șuteu Claudia Ligia și orchestrată de bunul meu prieten, Calin Ionce.
Să o cântați cu noi, să o simțiți, să vă lăsați purtați prin locuri de basm. E minunată. Bravo, Vlad!", a declarat Paula Seling.

O voce inconfundabilă, o artistă completă cu 18 albume lansate și 20 de ani de carieră, Paula Seling este cu siguranță o figură emblematică a muzicii în România. Ne-a bucurat inimile în edițiile Cerbului de Aur sau Eurovision la care a participat, ocupând un loc în istoria autohtonă cu una din cele mai bune clasări pe care le-a avut România în aceste competiții internaționale.

Recent, Paula a lansat prima sa melodia în limba rusă."постой!" (Rămâi) este compusă de Paula Seling, pe versurile Radmilei Popovici.

Vlad Miriță este unul dintre cei mai cunoscuți tenori români. A reprezentat România împreună cu Nico la Concursul Muzical Eurovision din Belgrad în 2008, cântând piesa "Pe-o margine de lume". S-au clasat pe locul 20, cu 45 de puncte.

Comentarii