Urmărește-ne în Social Media

Paula Seling - Peste deal, pe lângă Lună

Paula Seling continuă să își încânte fanii cu melodii de sărbătoare. Artista a lansat "Peste deal, pe lângă Lună", un colind emoționant, ce beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Săptămâna trecută, Paula Seling le-a prezentat fanilor piesa "Un singur dar", interpretată alături de Vlad Miriță. Acum, artista adaugă o nouă filă muzicală la povestea festivă de Crăciun și lansează "Peste deal, pe lângă Lună". Melodia a fost compusă de Paula și vorbește despre credință, iubire și înțelegere.

"Lumea satului, așa cum o știu eu, este un loc sacru între Cer și Pământ. Acolo am copilărit și am învățat să fiu, cu tălpile goale prin iarba mângâindu-mi genunchii. Acolo am sorbit culorile răsăritului și lumina-i scăldând mlădițele dornice de rod. Când geana de lumină inunda orizontul, lumea se năștea într-o tainică sărbătoare a tuturor viețuitoarelor, cu fericire, cânt și tril, o muzică a energiei vieții. Și în această sărbătoare, țăranul mergea să frământe glia, în alaiul de nuntă al pădurilor.
Câtă bucurie la nașterea Soarelui, în fiecare clipă, de milioane de ani, pe Pământ! Câtă moștenire a timpurilor se ascunde în fiecare tril? Pe toate am vrut să le adun în cântecul
<<Peste deal, pe lângă Lună>>. Pe toate le-am trăit, copil fiind, la descoperirea sufletului și dorurilor sale. Doruri mari, neînțelese, adâncite de măreția din fiecare lucru dat de Dumnezeu", a spus Paula Seling.

O voce inconfundabilă, o artistă completă cu 18 albume lansate și 20 de ani de carieră, Paula Seling este cu siguranță o figură emblematică a muzicii în România. Ne-a bucurat inimile în edițiile Cerbului de Aur sau Eurovision la care a participat, ocupând un loc în istoria autohtonă cu una din cele mai bune clasări pe care le-a avut România în aceste competiții internaționale.

Comentarii