Brian MayBrian May, chitaristul trupei Queen, concertează în România alături de Kerry Ellis Afiș John Abercrombie Quartet Concert Sala Radio 2015INFO CONCERT:
John Abercrombie Quartet
Afiş Alternosfera Concert Arenele Romane 2015INFO CONCERT:
Alternosfera
Afiș Musical Disney Beauty and The Beast 2015INFO CONCERT:
Beauty & The Beast
Afiș Charles Aznavour Romania 2016INFO CONCERT:
Charles Aznavour
afis-manowar-concert-romania-2016INFO CONCERT:
Manowar
afis-nightwish-concert-romania-2015INFO CONCERT:
Nightwish

Ed Sheeran a lansat „I See Fire”, soundtrack al filmului „The Hobbit” – AUDIO

Ed Sheeran a dezvăluit recent un nou single, ce va fi inclus pe coloana sonoră a filmului "The Hobbit: The Desolation of Smaug". Piesa se numește "I See Fire" și este prima compoziție solo a artistului dezvăluită după lansarea albumului său de debut din 2011.

Ed Sheeran

Ed Sheeran este autorul albumului „+”, material discografic ce i-a adus tânărului artist britanic două premii la Brit Awards în 2012 și o nominalizare la premiile Grammy de anul acesta. Cu un debut impresionant, Ed revine în atenția fanilor cu prima compoziție nouă după o pauză de aproximativ 2 ani. Noul single se numește „I See Fire” și este soundtrack al filmului „The Hobbit: The Desolation of Smaug„.

„Am avut ocazia de a cânta la toate instrumentele folosite pentru a înregistra această piesă, tot eu ocupându-mă și de partea de producție. Am învățat să cânt la vioară pentru o zi, sper să vă placă ce a ieșit”, a transmis Ed Sheeran pe Twitter fanilor săi.

În paralel, artistul lucrează și la cel de-al doilea album, care, conform declarațiilor din presă, este aproape finalizat.

„Următorul meu album este aproape gata. Nu știu încă dacă va include și colaborări. Am un nume în cap, dar nu vi-l pot spune încă”, a declarat Ed Sheeran pentru Noise11.com.

Data lansării celui de-al doilea album al artistului este, conform declarațiilor acestuia, 17 februarie 2014. Ed a dezvăluit și numele uneia dintre piesele noi, „Photograph” urmând să fie cel mai probabil primul single extras. Deși melodiile de pe noul material discografic sunt gata, fanii vor trebui să aștepte până la data lansării.

„Știu că în cazul unor trupe mari, precum Coldplay, se obișnuiește să se introducă în setlistul concertelor piese noi, însă fanii mei își petrec multă vreme pe YouTube și Twitter și dacă aș dezvălui un single nou, acesta ar circula foarte rapid pe internet și ar ajunge la urechile tuturor.”

Noul single „I See Fire” nu va fi inclus pe acest nou disc Ed Sheeran, în schimb putând fi deja achiziționat de pe iTunes la prețul de 1,29 dolari.

Ed Sheeran – „I See Fire” (The Hobbit The Desolation of Smaug Soundtrack)

Pelicula „The Hobbit: The Desolation of Smaug” este cea de-a doua parte din trilogia ecranizării romanului „The Hobbit„. Filmul va debuta în cinematografe pe 13 decembrie 2013, printre actorii din distribuția peliculei numărându-se Orlando Bloom, Cate Blanchett, Martin Freeman, Ian McKellen.

The Hobbit: The Desolation of Smaug – Sneak Peek

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Subiectele momentului: Concerte 2015 Feli Lara Fabian Vocea Romaniei
Poza de profil pentru Raluca Tanasă
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
Citește articolul precedent:
Trupa CARGO la Zilele Prieteniei în Piața Constituției pe 29 iunie 2013
Cargo a lansat un teaser al noului clip „A 5-a dimensiune” – VIDEO

Cargo a dezvăluit un teaser al noului videoclip al trupei. Piesa promovată se numește "A 5-a dimensiune" și este extrasă...

Închide