Urmărește-ne în Social Media

Ed Sheeran, Pokemon - Celestial

Ed Sheeran este un mare iubitor al fenomomenului Pokemon, atât de mare încât a lansat o piesă dedicată lui Pikachu and co. Se numeşte "Celestial" şi are un videoclip care prezintă o zi din viaţa artistului alături de prietenii săi imaginari.

Ed Sheeran îşi petrece o zi în orăşelul natal trecând prin tot felul de păţanii, în care îl ajută prieteni săi, Pokemonii. Videoclipul "Celestial" este împărţit între cadre reale şi animaţii simple, desenate din creion şi cu vibe old school. Melodia este înălţătoare şi aminteşte de imnul unei competiţii de fotbal, precum imnul de la EURO 2020 sau o Cupă Mondială. Se pare că Ed are o pasiune pentru Charizard, care tot apare în clip, dar nu lipsesc Pikachu şi Squirtle.

Spre final grafica primeşte un upgrade serios de tot şi trecem la anime, unul cu Ed Sheeran devenit Ash, cu Poke bila sa şi toţi prietenii familiari. Vedem chiar o bătălie între Ed, echipa sa de Pokemoni şi villain-ul absolut al acestui univers Mewtwo. Sheeran nu a făcut această piesă doar pentru a promova fenomenul, este un uriaş fan Pokemon. Are o cameră întreagă cu jucării Pokemon, iar piesa aceasta este temă principală din jocul "Pokemon Scarlet and Violet".

Spre final de clip îl vedem pe artist luând un Game Boy Color, ca tribut pentru Pokemon Red şi Pokemon Blue. Nici măcar nu e prima colaborare a lui Ed Sheeran cu cineva legat de Pokemon. În 2021 britanicul a avut o campanie cu Pokemon GO, integrand o serie de piese de pe noul album "=" în joc. Ca parte a colaborării o versiune specială de Squirtle care poartă ochelari, Pokemonul preferat al lui Sheeran a fost adăugat în joc.

Jocul Pokemon Scarlet and Violet se va lansa pe Nintendo Switch pe 18 noiembrie. Au mai promovat Pokemon în ultimii ani şi Katy Perry, Post Malone, J. Balvin şi Vince Staples. Toţi au apărut pe albumul "Pokemon 25: The Album".

Ed Sheeran a lansat în ultimul an piese în colaborare cu Lil Baby şi J Balvin, dar şi o surpriză metal la final de an 2022, prin colaborarea cu Bring Me the Horizon.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1