Urmărește-ne în Social Media

Ed Sheeran - 2step (feat. Lil Baby)

Ed Sheeran continuă promovarea albumului "=" ("equals") lansând un nou videoclip, pentru piesa ”2step”, înregistrată în colaborare cu Lil Baby. Vizualul a fost filmat în Ucraina.

"Am filmat acest videoclip în Kiev, Ucraina, înainte ca devastatoarele acte de violență să înceapă. A fost prima oară când am vizitat această țară și m-am simțit foarte bine pe perioada șederii mele acolo - toți cei din producție și cei pe care i-am întâlnit acolo au fost foarte ospitalieri. Ucraina este o țară mândră și puternică și sunt recunoscător că am avut șansa să filmez acest videoclip acolo. Sunt alături de poporul ucrainean și toate încasările generate de vizualizările de pe YouTube vor fi donate către Ukraine Humanitarian Appeal." - Ed Sheeran

"2step" este inclusă pe albumul "=" ("equals"), care a debutat pe prima poziție în Statele Unite (Billboard 200) și UK (Official Charts Company). De pe acest material au fost extrase și piesele "Shivers", "Bad Habits" și "Overpass Graffiti".

Recent, Ed Sheeran a colaborat cu Camila Cabello pentru piesa "Bam Bam". Melodia a urcat până pe poziția a 7-a în Billboard Global 200.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Ed Sheeran anunţă un nou album, "Subtract"; Când se lansează?

Ed Sheeran ne face prima zi de primăvară mai bună, anunţând un nou album, cunoscut sub numele de "Subtract". Astfel continuă tema matematică apărută şi în titlurile precedentelor LP-uri. Aflăm şi că artistul va porni un turneu european şi aflaţi data de lansare a LP-ului său mai jos.

Publicat

pe

Ed Sheeran poza promotionala album Subtract
Ed Sheeran poza promotionala album Subtract │ FOTO: Annie Leibovitz

Ca de obicei titlul noului album al lui Ed Sheeran este de fapt un simbol matematic, "-". "Subtract", pe numele său real este succesorul lui "=" ("Equal") din 2021 şi va sosi pe 5 mai prin casele de discuri Asylum/Atlantic. Acest disc este descris ca ultimul din seria matematică întinsă pe ulitmul deceniu şi se va axa pe materiale acustice. Ele au fost scrise şi rescrise pe fondul unui tumult personal al lui Ed Sheeran.

Aaaron Dessner de la The National a colaborat cu Ed Sheeran la compoziţie şi scrierea versurilor. Iată ce a spus Sheeran despre noua sa creaţie:

Am lucrat la "Subtract" pe parcursul unui deceniu, încercând să "sculptez" albumul acustic perfect, scriind şi înregistrând sute de piese cu o viziune clară a ceea ce am crezut că ar trebui să fie. Apoi, la începutul anului 2022 o serie de evenimente mi-au schimbat viaţa, sănătatea mentală şi în cele din urmă modul în care văd muzica şi arta.

Scrisul de piese este terapia mea. Mă ajută să îmi înţeleg sentimentele. Am scris fără să mă gândesc la ceea ce vor fi piesele, am scris ceea ce am simţit. În puţin peste o săptămână am înlocuit un deceniu de material cu cele mai negre şi adânci gânduri.

De unde vine tumultul lui Ed Sheeran? Într-o singură lună, la început de an 2022 a aflat că soţia sa este însărcinată, că are o tumoare tratabilă doar după naştere şi cel mai bun prieten al lui Ed, Jamal Edwards a murit. Apoi a apărut şi un proces cu privire la originalitatea unor piese ale lui Ed. Rezultatul? Frică, depresie şi anxietate. Posibil să fie cel mai deprimant album al artistului şi unul plin de piese acustice oneste şi brutal de sincere.

Sheeran şi Dessner au început să lucreze la albumul nou în februarie 2021, creând 30 de piese în timpul unei luni de muncă în studio. Am aflat recent şi că Ed Sheeran a refuzat să cânte la ceremonia de încoronare a Regelui Charles în mai.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2