Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
List/Grid

Videoclipuri lansate de Usher

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Usher pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Usher - Rivals ft. Future

Usher - Rivels feat. Future

Usher a lansat videoclipul noului single ”Rivals”. Piesa este înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Future.

Videoclip nou:
Usher - No Limit ft. Young Thug

Usher - No Limit

Usher a lansat videoclipul noului single ”No Limit”. Piesa este înregistrată împreună cu Young Thug, un rapper american din Atlanta.

Videoclip nou:
Usher - Crash

Usher a lansat videoclipul piesei „Crash”, extrasă de pe noul album de studio, „Flawed”. Noul material care îmbină un R&B electro cu mișcări senzuale, poate fi urmărit în articol.

Videoclip nou:
Usher ft. Nicki Minaj - She Came To Give It To You

Usher ft. Nicki Minaj - She Came To Give It To You

"She Came To Give It To You" este noua colaborare a lui Usher cu Nicki Minaj, după cea din 2010 pentru "Lil Freak". Piesa este produsă de Pharrell Williams și va fi inclusă pe următorul album al lui Usher.

CLOSE
CLOSE