Urmărește-ne în Social Media

Usher - Rivals ft. Future

Usher a lansat videoclipul noului single ”Rivals”. Piesa este înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Future.

După "No Limit" și ”Champions”, Usher lansează videoclipul piesei ”Rivals”, înregistrate cu Future. Melodia este inclusă pe albumul ”Hard II Love”, programat pentru lansare pe 16 septembrie.

Discul lui Usher s-a intitulat inițial ”Flawed” și fusese programat pentru lansare în 2014. Apariția sa a fost amânată, un posibil motiv al acestei reprogramări fiind un important eveniment ce s-a petrecut în viața personală a artistului. În 2015, Usher s-a căsătorit în secret cu Grace Miguel, iubita și managerul său.

Titlul ales inițial pentru album avea o semnificație aparte, Usher detaliind chiar ce anume l-a determinat să opteze pentru ”Flawed”.

“Găsesc inspirația în fiecare cuvânt care îmi spune ceva. Ce înseamnă ”Flawed”? E ceva ce nu e perfect. Este o viitoare relicvă, care se dezvoltă și capătă textură. Tocmai aceste lucruri, acele întâmplări tumultoase din viață, te definesc pe tine ca individ și pe noi ca oameni în țara în care trăim”, a explicat Usher într-un interviu acordat publicației americane Billboard.

Lansat în 2012, albumul anterior al artistului - "Looking 4 Myself" - a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Comentarii