Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Usher - Rivals ft. Future

Usher a lansat videoclipul noului single ”Rivals”. Piesa este înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Future.

După "No Limit" și ”Champions”, Usher lansează videoclipul piesei ”Rivals”, înregistrate cu Future. Melodia este inclusă pe albumul ”Hard II Love”, programat pentru lansare pe 16 septembrie.

Discul lui Usher s-a intitulat inițial ”Flawed” și fusese programat pentru lansare în 2014. Apariția sa a fost amânată, un posibil motiv al acestei reprogramări fiind un important eveniment ce s-a petrecut în viața personală a artistului. În 2015, Usher s-a căsătorit în secret cu Grace Miguel, iubita și managerul său.

Titlul ales inițial pentru album avea o semnificație aparte, Usher detaliind chiar ce anume l-a determinat să opteze pentru ”Flawed”.

“Găsesc inspirația în fiecare cuvânt care îmi spune ceva. Ce înseamnă ”Flawed”? E ceva ce nu e perfect. Este o viitoare relicvă, care se dezvoltă și capătă textură. Tocmai aceste lucruri, acele întâmplări tumultoase din viață, te definesc pe tine ca individ și pe noi ca oameni în țara în care trăim”, a explicat Usher într-un interviu acordat publicației americane Billboard.

Lansat în 2012, albumul anterior al artistului - "Looking 4 Myself" - a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Citește mai multe despre Usher
Videoclipuri cu Usher
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE