Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Usher - Crash

Usher a lansat videoclipul piesei „Crash”, extrasă de pe noul album de studio, „Flawed”. Noul material care îmbină un R&B electro cu mișcări senzuale, poate fi urmărit în articol.
Urmărește-ne pe

 

Noul material a fost lansat la o zi după single-ul „No Limit”. Ambele vor apărea pe noul album al lui Usher, al optulea din cariera sa, „Flawed”. „Crash” a fost compusă de Usher, Lee Stashenko, Carlos St. John și produs de f a l l e n. Videoclipul noului single a fost realizat de Christopher Sims. Acesta începe cu Usher îmbrăcat în negru, într-un cadru de aceiași culoare. El impresionează cu mișcări hipnotice de dans și în momentele solo, dar și în cele în care împarte scena cu alți doi dansatori. De-a lungul videoclipului, el îi cântă unei femei care îi ocupă în totalitate gândurile. Mai mult, Usher apare într-o secvență în care plânge.

Rolling Stones a declarat că prin noua piesă „Usher Raymond IV demonstrează că încă mai este un rege al clubbing-ului”, declarându-l totodată „hipnotic”. Iar Billboard a afirmat că „Usher s-a întors” și că noul single este „un R&B electro, senzual”.

Citește mai multe despre Usher
Videoclipuri cu Usher
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE