Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Usher - Crash

Usher a lansat videoclipul piesei „Crash”, extrasă de pe noul album de studio, „Flawed”. Noul material care îmbină un R&B electro cu mișcări senzuale, poate fi urmărit în articol.

 

Noul material a fost lansat la o zi după single-ul „No Limit”. Ambele vor apărea pe noul album al lui Usher, al optulea din cariera sa, „Flawed”. „Crash” a fost compusă de Usher, Lee Stashenko, Carlos St. John și produs de f a l l e n. Videoclipul noului single a fost realizat de Christopher Sims. Acesta începe cu Usher îmbrăcat în negru, într-un cadru de aceiași culoare. El impresionează cu mișcări hipnotice de dans și în momentele solo, dar și în cele în care împarte scena cu alți doi dansatori. De-a lungul videoclipului, el îi cântă unei femei care îi ocupă în totalitate gândurile. Mai mult, Usher apare într-o secvență în care plânge.

Rolling Stones a declarat că prin noua piesă „Usher Raymond IV demonstrează că încă mai este un rege al clubbing-ului”, declarându-l totodată „hipnotic”. Iar Billboard a afirmat că „Usher s-a întors” și că noul single este „un R&B electro, senzual”.

Citește mai multe despre Usher
Videoclipuri cu Usher
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE