Urmărește-ne în Social Media

Usher - Bad Habits

Usher se pregăteşte de rezidenţa din Las Vegas în 2021 cu o lansare de piesă nouă, "Bad habits". Track-ul primeşte un videoclip regizat de Chris Robinson, iar Usher ne arată cel mai noi mişcări de dans, care cu siguranţă că vor fi reproduse de fanii artistului pe TikTok. Toate se pot vedea în articol.

Usher îşi asumă maturitatea inevitabilă odată cu înaintarea în vârstă, privind cu alţi ochi nopţile pierdute, relaţiile de scurtă durată şi cele câteva pahare extra din club. Artistul a devenit mai activ în 2020, odată cu lansarea de single-uri precum "Don't Waste My Time" sau "I Cry". Acesta din urmă a fost un track serios, care abordează teme actuale precum inechitatatea socială. "Bad Habits" este o revenire la un sound R&B ceva mai dansabil, suav şi lasciv.

Toate aceste single-uri ar trebui să se găsească pe un viitor album al lui Usher, succesorul lui "Hard II Love" din 2016. Încă nu se cunosc detalii despre noul LP. Videoclipul îl prezintă pe Usher în haine elegante, dialogând cu o iubită într-un mediu virtual, abstract, pentru ca apoi să danseze excelent coordonat într-o sală goală, sub luminile reflectoarele. Apar şi dansatori care îi completează mişcările în fundal, iar Usher cântă despre faptul că "iubeşte iubirea, dar nu se price la ea".

Câştigătorul de 8 premii Grammy îşi critică propria natură şi faptul că tot pică în capcana aventurilor de o noapte. Usher se află în studio în aceste zile, înregistrând al nouălea său album de studio. În aceeaşi zi cu lansarea acestui single au început să se vândă biletele pentru rezidenţa muzicianului din Las Vegas. El va avea o serie de show-uri la The Colosseum din Caesar's Palace, începând cu 16 iulie 2021. Aceste evenimente au fost anunţate în cadrul concertului Good Morning America Summer Concert de săptămâna trecută.

Usher a confirmat şi o apariţie la The Late Late Show cu James Corden în perioada următoare. Usher, Live Nation Las Vegas şi Caesars Entertainment donează 1 dolar pentru fiecare cumpărat către UNL (Usher's New Look). Fundaţia este una dedicată tinerilor cu potenţial, transformându-i în lideri globali, prin cursuri şi susţinere financiară. Sunt acceptaţi tineri din comunităţile defavorizate şi li se asigură educaţie şi drumul spre o carieră potrivită cu pasiunile lor.

Pe parcursul a 21 de ani, organizaţia a ajutat peste 50.000 de tineri.

Comentarii

Sport & Divertisment

Usher va cânta la Super Bowl 2024

Usher va susține un recital la Super Bowl 2024. Cântărețul a confirmat prezența printr-o serie de videoclipuri alături de Kim Kardashian, Deion Sanders și Marshawn Lynch. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Usher în videoclipul piesei "Good Good"
Usher în videoclipul piesei "Good Good" │ FOTO: captură YouTube

Usher va fi headlinerul show-ului de la Super Bowl 2024, produs de Roc Nation și prezentat de Apple Music. Evenimentul va avea loc pe 11 februarie pe Stadionul Allegiant din Las Vegas.

"Este o onoare unică să bifez în sfârșit o performanță la Super Bowl pe lista mea. Abia aștept să aduc lumii un spectacol diferit de orice altceva au văzut de la mine până acum. Mulțumesc fanilor și tuturor celor care au făcut ca această oportunitate să se întâmple. Ne vedem în curând!", a declarat Usher.

Mai mult, pe lângă show-ul live, Usher va prezenta publicului și un album proaspăt - "Coming Home". Este primul material discografic nou de la "Hard II Love" din 2016, ce a ajuns pe locul 5 în Billboard 200. Viitorul disc va cuprinde și piesa "Good Good", pe care Usher a lansat-o recent alături de Summer Walker și 21 Savage.

Deși Usher a mai participat la Super Bowl în 2011, el a fost atunci invitat special în timpul concertului Black Eyed Peas. Acum, artistul de 44 de ani este vedeta principală ce va avea, la rândul său, un număr de invitați speciali. De-a lungul anilor, Usher a colaborat cu nume ca Justin Bieber, Diddy, Nicki Minaj, Ludacris sau Alicia Keys.

Anul acesta, Rihanna a fost vedeta concertului din pauza de la Super Bowl, eveniment ce a avut loc pe 12 februarie, în Arizona. Setlistul concertului a cuprins cele mai cunoscute piese ale sale, începând cu "Bitch Better Have My Money", și continuând cu "Only Girl (In the World)", "We Found Love", Rude Boy", "Work", "Pour It Up", "Umbrella" sau "Diamonds".

Citește în continuare