Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Usher - No Limit ft. Young Thug

Usher a lansat videoclipul noului single ”No Limit”. Piesa este înregistrată împreună cu Young Thug, un rapper american din Atlanta.
Urmărește-ne pe

După clipul ”Chains”, lansat în februarie, Usher revine cu piesa ”No Limit”, înregistrată împreună cu Young Thug. Melodia a fost compusă de cei doi în colaborare cu Keith Thomas, Brandon “B.A.M.” Hodge, Christopher Perry, Timothy Thomas și Theron Thomas. Videoclipul a avut premiera pe Tidal, platforma muzicală a lui Jay Z.

Piesa ”No Limit” se va regăsi pe albumul ”Flawed”, așteptat pe piață anul acesta. Inițial, discul fusese programat pentru lansare în 2014, dar apariția sa a fost amânată. Un posibil motiv al acestei reprogramări ar putea fi un important eveniment ce s-a petrecut în viața sa personală. În 2015, Usher s-a căsătorit în secret cu Grace Miguel, iubita și managerul său.

Titlul ales pentru următorul său disc are o semnificație aparte, Usher explicând recent ce anume l-a determinat să-și denumească astfel LP-ul.

“Găsesc inspirația în fiecare cuvânt care îmi spune ceva. Ce înseamnă ”Flawed”? E ceva ce nu e perfect. Este o viitoare relicvă, care se dezvoltă și capătă textură. Tocmai aceste lucruri, acele întâmplări tumultoase din viață, te definesc pe tine ca individ și pe noi ca oameni în țara în care trăim”, a explicat Usher într-un interviu acordat publicației americane Billboard.

Lansat în 2012, albumul anterior al artistului - "Looking 4 Myself" - a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Citește mai multe despre Usher
Videoclipuri cu Usher
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE